WwW.GenclikCluB.ZForum.Biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.GenclikCluB.ZForum.Biz

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt Olby_archagen@hotmail.comGiriş yap

SEVGİ MESAJLARI 10

3 posters
YazarMesaj
MeMoLi
Admin
Admin
MeMoLi

Cinsiyeti.. : SEVGİ MESAJLARI 10 Bay10bn1
Ruh Hali.. : SEVGİ MESAJLARI 10 Araniyor
Takim : SEVGİ MESAJLARI 10 7jbx8n36wileh5djkytumn6
Personalized field : <marquee><b><font font=\"\" color=\"deepskyblue\" face=\"Bleeding Cowboys\" size=\"3\">Bizimle Her Zaman Bir Adım ÖndNE İ,LNEİLETİYİM GERCEKTEN BİLMİYORUMesiniz</font></marquee>

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
SEVGİ MESAJLARI 10 Left_bar_bleue50/100SEVGİ MESAJLARI 10 Empty_bar_bleue  (50/100)
Aktiflik:
SEVGİ MESAJLARI 10 Left_bar_bleue60/100SEVGİ MESAJLARI 10 Empty_bar_bleue  (60/100)

SEVGİ MESAJLARI 10 Empty
MesajKonu: SEVGİ MESAJLARI 10   SEVGİ MESAJLARI 10 Icon_minitimePtsi Mayıs 12, 2008 9:26 am

Sabah yemek yemiyorum çünkü seni düşünüyorum, öğlen yemek yemiyorum çünkü seni düşünüyorum, akşam yemek yemiyorum çünkü seni düşünüyorum, geceleri uyuyamıyorum çünkü çok acıktım!!!
Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak...
Eğer aşk gaz lambası olsaydı ben hiç elektrik kullanmazdım
Sınava kopyasız girmek savaşa silahsız girmeye benzer
Bir çok yıldız gördüm hepsi parlaktı hepsi ulaşılmazdı ben seni güneşim seçtim bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim (yeliz)
Ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
Bana bakan gozlerın bugun neden buruktu anlasılan bıtanem o gozler benı coktan benı unuttu
Bir gün daha doğdu sonsuz umutlar taşıyan eşsiz duygularla..umarım bu günde gelecek güzel günlerin habecisidir.
Sevgi emek sevgi çaba katlanmak zorsa bunlara kolay olanı dene çek git bakmadan ardına.
Yaşam gücümü alırken inan hergün senden,olur ya ecel gelir göçerim bu alemden,ufak bir fısıltıyla yeterki seslen sesini heryerden duyar,yine saan koşarım ben!
Sevmek her zaman sahip olmak degildir.Sevmek bazen vazgeçmek demektir.İşte vazgeçiyorum.
Sensiz yorgun ve bezgin sürüklenip gidiyorum,tattığım zevkler bile beni avutacağı yerde,ayrılığın acısını daha da arttırıyor,biz herşeyde birbirimizin yarısı idik;şimdi ben senin payını çalar gibi oluyorum
Uçurumun kenarındayım HIZIR , bir dilber belasının koynunda , gel desem ,gelmiyor ne bana çok uzak ne bana çok yakın
Aşk bir boktur yiyenin miğdesi bulanır kiminin azı sulanır
Karamsar olmak zor değil. zor olan çılgın bir fırtınadan sonra gökkuşağı gibi gülümseyebilmektir
Gülme için mutluluğu beklersen bir tebessüm edemeden ölürsün
Hayatta neyin öneli olduğunu keşfetmek için bir felaket beklememek gerekir
Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç bir tohumla başlar. en uzun yolculujlar bir adımla başlar.gerçek sevgiler ise küçük bir tebessümle başlar
Hayatt iki kişi tanıdım.Birisi rüyalar kadar uzak sen diğeri sevgililer kadar yakın ben.Hayatta iki kişi tanıdım .Birisi asla benim olmayacak sen diğeri senden başkası olmayacak sen.....
Bırak da aksın zaman bırak coşsun saatler bırak kaçsın yelkovan kovalasın akrepler bırak haykırsın hayat inlesin yerle gökler nasılsa biryerlerde seven kalp seni bekler
Yağmurlardan sonra büyürmüş başak meyveler sabırla olgunlaşırmış birgün gözlerimin ta içine bak anlarsın ölüler niçin yaşarmış yağmurlardan sonra büyürmüş başak
Sevmek sevilmek kadar güzel olsaydı sevilenler de severdi
Aşk bazen azan bazen aglayan bazende gozlerden akan yaslarla cosan ama en onemlisi her zaman var olan ezeli bir savastir
Sen dudaklarımda hece olsaydın,seni kaybetmemek için asla konuşmazdım
Tecrübe hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir.
Sevmek ölmektir bence bende sevmiştim ölmeden önce
Bence ask! Okyanusun en derin yerinde nefes almaktır...Asiginla...!
Bana dünya yuvarlaktır derdin dediğin doğruysa neden geri dönmedin?
Aşk deniz kenarındaki taşlara benzer önce birer birer toplarsın,sonra yavaş yavaş atmaya başlarsın ama bitanesini atmaya kıyamazsın&quot;atmaya kıyamadığımsın
Ayrılıklar büyük sevgileri dahada büyütür küçükleri ise bitirirmiş tıpkı rüzgarın mumu söndürdüğü ateşi küllendirdiği gibi
Mazideki izler ,hayattaki filizler sana bakan bu gözler,daima DENİZGÖZLÜMÜ özler.
Sevdiğin ve sevebildiğin müddetçe sevdiğine herşeyini verdiğin ve verebildiğin müddetçe gençsindir
Bilmezler yalnız yaşamayanlar ne kadar korku verir yalnız yaşamak
Bakıpta güldügün o anlarin tutamaz yerini hiç kimse!!!
Bu gece pencereni açık bırak uzaklardan bir kuş uçurdum biraz yorgun, biraz ıslak kulağına SENİ ÇOK SEVDİĞİMİ fısıldayacak...
Bizim isyanımız sokaklara güselim! kaldırım başlarında aç yattığımız zamanlara... bizim isyanımız senin gibi kahpelere değil güzelim! sevip terkedildiğimiz zamanlara...
sen bunları anlamazsın BEBEĞİM! çünkü senin isyanın beni sevdigin zamanlarda olmuştu...

Bir can dusun bedensız.bır beden dusun kalpsız bır kalp dusun sevgısız bır de benı dusun sensız..
Önce beni sevdiğini söyleyen,yalanını itiraf eden,aldatıp giden sensin.göz yaşım bitiren,kalbimi yok eden,sana aşığım diyen sensin.kalmadı sevgim sana,yıkıldı hayellerim kuşkuşuz,
şu kalbim mızrak gibi kestiren sensin.....
Yağmurlu bir havaydı.Gözleri kapkaraydı.Önce bacaklarını ayırdım.Sonra memelerini sıktım.Çünkü ilk defa inek sağıyordum.
En feci olay yalnizlik enaci olay olum en uzuntulu olay unutulmak en soguk cevap hayir fakat en sicak kelime seni seviyorum
Yıldızlarda kayar durmaz yrinde solar güzelliğin kalmaz yüzünde
Ne ates ne gunes beni sen yaktin ne gurbet ne hasret beni sen vurdun hem kisim hem yazim baharim oldun duysa nasil sevdigimi melekler aglar
Yıldızların kaybolusunu izlerken her sabah bir günaydın duymaktı aslında istediğim şimdi sana duyamadığımı yazıyorum sevgili günaydın dünyanın en güzel gerçeği
Erkekler tuvalet gibidir. ya dolu ya pis!
Uyanınca uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyipte dönemeyince çaresizlikten çıldırtan. Hayatta sadece bir kez görülebilen harika bir rüyasın sen.
Yokluğuna dayandım.sensizde sabah oldu. sensizde mevsimler değişti. ama dudaklarımla gülsemde gözlerimle gülmeyi unuttum sayende.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, ben onuncusandan sesleniyorum seni seviyorum aşkım!!!!
Bunca gayretin sonu bir avuç toprak olmak;ölümden yana korkum yok...tek korkum unutulmak....
Ellerini uzat bana hiç düşünme gir dünyama benden zarar gelmes sana bin yemınle erkek sözü ancak birgün öldügümde terk ederim senı erkek sözüü
Bir gün cehennemde karsilasabiliriz. Sen kalp hirsizi oldugun icin.bense tanriyi birakip sana tapdigim icin
Seni ne zaman unutacaımı soruyorsun ama ne zaman öleceğimi bilmiom ki!
Hani bi meyhane var ya mezarlığın karşısında.Beni ararsan ya ordayım ya tam karşısında!
Hayatın boyunca birseyden korktugunda TUTSAK ümit etiginde OZGÜRSÜNDÜR(Hayatınboyunca birseyden korktugunda TUTSAK ümit etiginde OZGÜRSÜNDÜR
Bir gün kar$ıla$ırsak seninle cehennemde o zaman anlarsın değerini kalbimde sen kalp hırsızı diye gidersin oraya bense..tanrıyı bırakıp sana taptım diye!!
Seni ölcek kadar seviom dedi göster dedim öldü enayi:))
Dal rüzgarı affetmiştir ama kırılmıştır bir kere
Hayatta iki kör tanıdım.biri beni görmeyen sen diğeri senden başkasını görmeyen ben
Dünyada en güzel şey seni sevmek,en kötü şey ise seni senle yaşamadan ölmek..
Diken olup ayağa batacağına , gül ol yakaya takıl
Kalbim seni unutacak kadar zalimse,ellerim onu parçalıyacak kadar asildir
HIC KIMSENIN YAGMURUN BILE BOYLE KUCUK ELLERI YOKTUR.
Birgün zaman geçer anlamazsın gözyaşların sel olur akar durduramazsın öylesine bendesin ve öylesine sende olurumki istesende unutamazsın
Bu gece pencereni açık bırak uzaklardan bir kuş uçurdum biraz yorgun, biraz ıslak kulağına SENİ ÇOK SEVDİĞİMİ fısıldayacak
Seni O Kadar Çok Seviyorum Ki Tahmin Bile Edemezsin!!! Tahmin Etsen Bile Benim Kadar Sevemezsin!!!
Ben hergece sen uyurken dalga olup vuruyorum sahillere rüzgar olup esiyorum sessizce sen uyurken yüreğim geliyor üstünü örtmeye bensizken üşürsün diye...
Bazen yıldızları süpürürsün farkında olmadan.güneş kucağındadır bilemezsin.bir çocuk gözlerine bakar arkan dönüktür.ciğerinde kuruludur orkestra duymazsın.koca bir sevdadır yaşamakta olduğun anlamazsın.uçar gider koşsanda tutamazsın.
Aşkım seni o kadar çok seviyorum ki bu sevgiyi kağıtlar , kalemler ,boş sayfalar ,sigara dumanları , boş duvarlar ve beni bu güne kadar tanıyan her kez anladı..bir de sen anla aşkım seni çok seviyorum.
Aşk.. birbirine bakmanın zevkiyle başlar, birbirini görmenin zorunluluğla beslenir, ayrılmanın imkansızlığı ile sona erer!
Korkunç uçurumlara bırakmak kendimi,uçsuz bucaksız denizlere atmak isterdim kendimi.Ama içimde sen varsın ya sana bişey olursa??
Sen güllere özenme güller sana özensin .Üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin,sevgi kadar masum sevilecek kadar Ö Z E L S İ N
Güllerin hepsi güzeldir ama senin kadar değil seni herkes sever ama benim kadar değil
Biz kaldirim taslar arasinda buyuduk gulum isyanimiz sokaklarda kederimizle surunduk gulum bilmeyiz para pul zenginler gibi yasamak elbette biliriz allahina kadar sevmeyi
Avucun arasına bir yürek bıraktım ister bir kenara kaldırıp atarsın ister kendi yüreğinin üstüne koyar her zaman seninle olacağını hatırlarsın..
Yıldızlar kadar uzak derler sevgi için uzanırsın yetişemezsin,.yetişirsin dokunamazsın,Dokunursun Vazgeçemezsin,Vazgeçersin Ama unutamazsın.
Rüzgarın kemanını çaldıgı ve damlaların pencereye vurdugu soğuk bir gecede yatagına uzanıp hayalini kurdugun ve keşke dediğin bütün dileklerin gercek olsun
Ne zaman mehtap geceyi yağmur yağmayı unutursa ben de seni unuturum bebeğim...
Aşk futbola benzer;önce tekme atar, sonra peşinden koşarsın
Deli sormuş deliye hiç sevdin mi diye. Deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!..
Dost deniz kenarindaki taslara benzer. Once birer birer toplarsin, sonra yavas yavas atmaya baslarsin. Yalniz bazilarini atmaya kiyamazsin, iste sen onlardansin.
Yalan gerçekten,karanlık aydınlıktan kaçar.güneş tek de olsa etrafa ışık saçar. üzülme doğruların kaderidir yanlızlık kargalar sürü ile kartallar yalnız uçar
Ağlamak cocuklara mahsusu affetmek ise allaha. eğer olurda bir gün bana yalnış yaparsan cocuk olmadığım için ağlamıycam allah olmağım için affetmiycem...
Bir gün gelirde beni ararsan sizin sokağın sonundayım oraya gel bir gn gelirde beni özlersen seninle ayrıldığımız yerdeyim oraya gel ama bir daha beni görmek istemessen gece olunca gök yüzüne bak bir yıldız kayar ve beni unutursun..
Bir gün hayatın tüm güzelliklerinden vaz geçipte ölüme gitmek istersen yanıma gel , gelki sana sensizliğin ölüm olduğunu göstereyim
Eğer bir gün olur da birisi için ağlarsan başını dik tut ki gözyaşların seni ağlatan kişi kadar alçalmasın
İnsanın süsü;yüz, yüzün süsü:göz , aklın süsü :dil, dilin süsü sözdür.
Borçlar da ağaçlar gibidir.Büyürler,filizlenirler,yeşerirler,meyve verirler.Ama ağaçlar yanar,borçlar yanmaz.Ben ağaçlardan yanayım.
Bir ufacık ilgiyi AŞK;iki laf edeni DOST sanma
Güller bahçesinde olsamda gülüm senden başka gül koklamam gülüm seni sevmek olsada ölüm ölürüm sen beni sevdikçe gülüm.....
Vazgeçtim duygulardan senden değil benden vazgeçtim ben çekmiştim aşk'ı dipsiz kuyulardan kırmızıdan değil gülden vazgeçtim
Varsın böyle geçsin yalancı günler varsın canımı yaksın yine yalnızlıkvazomda dururken kırmızı güller yıkarmı sandın beni bu yalancı ayrılık
Doğmak bir bebeğim çığlığındaki sessizlik yada güneşin güne merhaba demesi hayır doğmak birilerini yaşama bağlamak bence tıpkı senin bana yaptığın gigi
Ölüm fermanımı okusun savcı toplansın üç dört dost beş on yabancı gün doğmadan kurulsun dar ağaçı beni hayellerimin bittiği yere ASIN
Beni affedermisin bakarmısın yüzüme güvenirmisin yeniden sevişirmiyiz eskiisi gibi ben sensiz neylerim bu ömrü neyleyim
kalbim ağlar yanar hem mahcup hem kanar gönül bu elver
gittiği yere kadar herseyin bir sonu var sevgilim beni affet!!!
Zehiri ben içeyim su senin olsun..Kenardan ben geçeyim yol senin olsun... duydum bi sevgili bulmusun,HaYırLı OlsUn...Bir tane de ben buldum haberin olsun..
Sevdigin insan gittiyse eger herşey bitti demektir;kaybetmişsen kendini üzülme bu bi gelenektir.
Dostluk senin parmağın kesildiğinde benimkinin kanamasıdır
ev seni seveni, ask nedir bileni, arama hic bosuna birakipta gideni
Bazı insanlar hayalleriyle bazıları sevgileriyle yaşarlar, sevgileriyle ayakta kalabilenler ise umutlarıyla hayallerine ulaşır.
Yagmurlu bi havada cik disari seni tutamadigin damlalar kadar cok sewiorum
can1905
Admin Adayı
Admin Adayı
can1905

Ruh Hali.. : SEVGİ MESAJLARI 10 Araniyor
Personalized field :

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
SEVGİ MESAJLARI 10 Left_bar_bleue20/100SEVGİ MESAJLARI 10 Empty_bar_bleue  (20/100)
Aktiflik:
SEVGİ MESAJLARI 10 Left_bar_bleue75/100SEVGİ MESAJLARI 10 Empty_bar_bleue  (75/100)

SEVGİ MESAJLARI 10 Empty
MesajKonu: Geri: SEVGİ MESAJLARI 10   SEVGİ MESAJLARI 10 Icon_minitimeC.tesi Haz. 07, 2008 4:27 am

güzeşmiş saolasın
---MEKANSIZ---
Admin Adayı
Admin Adayı
---MEKANSIZ---

Ruh Hali.. : SEVGİ MESAJLARI 10 Stresli
Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ.

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
SEVGİ MESAJLARI 10 Left_bar_bleue60/100SEVGİ MESAJLARI 10 Empty_bar_bleue  (60/100)
Aktiflik:
SEVGİ MESAJLARI 10 Left_bar_bleue75/100SEVGİ MESAJLARI 10 Empty_bar_bleue  (75/100)

SEVGİ MESAJLARI 10 Empty
MesajKonu: Geri: SEVGİ MESAJLARI 10   SEVGİ MESAJLARI 10 Icon_minitimeC.tesi Haz. 14, 2008 1:08 pm

güsellllllllll

SEVGİ MESAJLARI 10
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-