MeMoLi Admin
Mesaj Sayısı : 333 Nerden : bilgisayarın başından Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font=\"\" color=\"deepskyblue\" face=\"Bleeding Cowboys\" size=\"3\">Bizimle Her Zaman Bir Adım ÖndNE İ,LNEİLETİYİM GERCEKTEN BİLMİYORUMesiniz</font></marquee> Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (50/100) Aktiflik: (60/100)
| Konu: Herdilden "Seni Seviyorum" Mesajları Ptsi Mayıs 12, 2008 9:10 am | |
| Türkçe SENI SEVIYORUM ingilizce I love you Almanca ich liebe dich Fransizca Je t`aime ispanyolca Te quiero italyanca Ti amo Arapça 'uhibbuki (bayana); 'uhibbuka (erkege) Bengali aami tomake bhalobhashii Bosna Volim te Cantonese Ngo oi ney Chickasaw Indian Chiholloli Hirvatça Ja Tebe Volime Danimarka dili Jeg elsker dig Felemenk-Hollanda Ik hou van jou (Hollanda); Ik zie u graag (Belçika); Ik zeen a toch zu geire Eskimo Akoolook Estonya Ma armasten sind Fince Mina Rakastan Sinua Fransizca Je t'aime; Je t'adore Irlanda Ta gra agam ort Iskoçya Tha gradh agam ort Yunanca s'agapo' Hebrew Ani ohevet otcha (Erkege) Ani ohev otach (Bayana) Hindistan tumse meine pyar kiya Macaristan Szeretlek Endonezya saya sayang kamu Japonca Kimi o ai shiteru; Aishiteru; Chuu shiteyo; Ora omee no koto ga suki da; Watashi Wa Anata Wo Aishithe Imasu Kore Sa rang hae yo Latince Te amo Malaya dili Saya cintakan mu; Saya sayangkan mu Kuzey Çin Wuo Ay Ni Norveç jeg elsker deg Polonya Ja cie kocham Romence Te iubesc Rusça Ya tebya lubliu Ispanyol Te adoro Isveç Jag älskar dig Arnavutça Te Dua Vietnam Anh yeu em (Bayana) Em yeu anh (Erkege) Farsça Tora dust darem | |
|
can1905 Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 293 Nerden : ankara Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (20/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: Herdilden "Seni Seviyorum" Mesajları C.tesi Haz. 07, 2008 4:32 am | |
| | |
|
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (60/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: Herdilden "Seni Seviyorum" Mesajları C.tesi Haz. 14, 2008 1:00 pm | |
| | |
|