MeMoLi Admin
Mesaj Sayısı : 333 Nerden : bilgisayarın başından Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font=\"\" color=\"deepskyblue\" face=\"Bleeding Cowboys\" size=\"3\">Bizimle Her Zaman Bir Adım ÖndNE İ,LNEİLETİYİM GERCEKTEN BİLMİYORUMesiniz</font></marquee> Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (50/100) Aktiflik: (60/100)
| Konu: En Güzel Şarkı Sözlerinden Mesajlık Bölümler Ptsi Mayıs 12, 2008 9:10 am | |
| BIR GUN BIR CILGINLIK EDIP, SENI SEVDIGIMI SOYLESEM. ALAY EDIP GULERMISIN ? YOKSA SENDE SEVERMISIN ? SORANLARA UNUTTUM DIYORUM, ADI NEYDI HATIRLAMIYORUM, BEN ARTIK SEVMIYORUM, AMA OYLE DEMIYOR ICIM, SUSMUYOR SUSMUYOR KALBIM, HALA DELI DIVANEYIM BEBEGIMSIN KIYAMAM HASRETIMSIN KOPAMAM ICIMDEKI ASKIMSIN BEN SENSIZ YASAYAMAM SEN GITTIN GUNES DOGMADAN, SARI GULLER KOKLADIM SENIN TENIN DIYE, DOKUNDUM ONLARA GOZLERIMLE; SEN DIYE SENIN GIBI KANATTILAR GOZLERIMI, SENIN GIBI ACITTILAR KALBIMI SENIN ALEV GOZLERIN ERITSE SU RUHUMU BUZ OLUR KESILIRIM YANARKEN ICIM SESIN BIR UCURUM CAGIRIRSA BENI KUS OLUR UCARIM YANARKEN ICIM SEVDAN BIR ATES OLDU BENDE GONLUM BIR DELI COSTU SENDE SACLARIN RUZGARINDAN SAVURURKEN GONLUMU SURGUN OLUR GOCERIM BU DIYARLARDAN KIME DOKUNUR ELLERIM KIME DOKUNUR GOZLERIM OLUM CIKAR KARSIMA YINE SEN DERIM SEVDAN BIR ATES OLDU BENDE GONLUM BIR DELI COSTU SENDE HASRETTEN ONCE NE VAR DANSEDIYOR ICIMIZDE MIZRAP OLMUS VURUYOR GECENIN GAM TELINE GIDIYORUZ YENIDEN O KAHREDEN UZAKLARA DUDAKLARIM MATEMDE GOZLERIM AGLAMAKTA BIR SARKI BU NE HICAZ NEDE CAZ YASANIR MATEMI KAYBOLAN UFUKTA AGLAMA SEVGILIM BU SENIN ESERIN SIYAHIN MATEMI AGLAYAN GOZLERIN SIYAH BEYAZ BIR FILM GIBIYDIN HERKES UYURKEN IZLEDIGIM SEVGILIM BENIM COK OZLEDIM HERZAMAN GITMEK ISTEDIGIM TATIL YERLERI GIBIYDIN DERGI SAYFALARINDA HIC GIDEMEDIGIM BU BIR MASAL BASI IYI MUTSUZ SONU SENLE BEN BATI DOGU AMA DUNYA YUVARLAK EN COK SEVDIGIM SARKIYDIN HERKESTEN COK SEVILDIN SEVGILIM BENIM COK OZLEDIM BEN KUCUK BIR KIZ HEYECANLI OYUNCAKLARIM TAHTADANDI HEPSI KIRILDI HEPSI YAPISTIRDIM KALBIM ELLERIM KADAR KUCUK DEGIL BU GUN RESMINE DOKUNDUM BEN OPTUM YINE YINE SESINI OZLEDIM OZLEDIM COK SENINLE BIRLIKTE KAYBOLANLARI ARIYORUM BASKA SEYLERDE ASK SARKISI DEGIL BU GELDI ICIMDEN GULUMSE BIRKEZ BENIM ICIN EGER DUYUYORSAN NEHRIM OL GEL AK YINE KELEBEK OL GEL UC YINE CICEGIM OL GEL AC YINE RUZGAR OL Sar beni ben sana kendimi feda etmisim sev beni Bu cani ugruna heba etmisim sevgilim herseyim Gönlüme taht kuran dilberim Sevdalar aska doymak için vuslatlar sana kanmak için Denedim gitmiyor dertlerim bitmiyor bu sizi dinmiyor Ne doyarim ne kanarim ben sana dilberim Vur beni o gözler o kaslar ne ise yarar yor beni Feryatlar figanlar beni oyalar sevgilim herseyim Gönlüme taht kuran dilberim Seni ilk gördüğüm an kalbim duracaktı inan Kor alevler içinde yanıyordum heyecandan Seni ilk öptüğüm an dudaklarım kalbimde Seni beklemiş inan ölüyordum heyecandan Beni yakan aşkın kurşun mu denizde yediğim vurgun mu Ben aşık olmazdım ama senin aşkın bir başka Yıktın duvarları yaramı sardın Yalnızca bildiğim bir şarkı var Ne iz ne söz eski bir şey kalmasın İsmi bilinmez bir yerlere yolcuyum DİKENSİZ GÜL OLMAKTANSA KARDELEN OLURUM !!! Nerede sözler,nerede yüreğim Bende sevdim,sevmedim bilenim Ver elini sonsuza,al beni dünyadan KALMADI SEVENİM !!! Sakaklar sakin geceler kara basan ellerim titrer kim bu ben kim bu susan ne soran var ne bilen sebebim yok bana kıyan kadınım sendin vazgeçtim rüyalardan beni sevmezsen yağmurları sev bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Gidiyorum gözüm yaşlı hatıran var yüreğime sen sev yağmurları yağmurlar yağsın üzerime Herkes bilsin istedim nasıl sevdim ben Herkes duysun istedim neye direndim ben Neler gördü gözlerim neler duydum dinledim AŞK BÖYLEYSE SEVMEYİN SEVMEYİN !!! Ay ışığına vuruldum ben Çok uzaklarda olsada sonumuzu bile bile seviştim ben artık gece hiç olmasada ay ışığına vuruldum ben başka dünyaya yansada çok zor geçen günün ardından uyurken ben odam hep ışıksız kalmışsada bu ev artık yuva değil bütün eşyalar üstüste terk etmeden önce... Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok Yokluğun varlığın bir Dünüm yok yarınım sır Nasıl inanırım sana Bu yürek ağır bana sevgin öyle uzaklarda Nefes alsamda yanında BU AŞK FAZLA SANA !!! | |
|
can1905 Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 293 Nerden : ankara Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (20/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: En Güzel Şarkı Sözlerinden Mesajlık Bölümler C.tesi Haz. 07, 2008 4:33 am | |
| | |
|
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (60/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: En Güzel Şarkı Sözlerinden Mesajlık Bölümler C.tesi Haz. 14, 2008 12:59 pm | |
| | |
|