Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (99/100) Aktiflik: (99/100)
| Konu: Herşey için artık çok geçti.! Paz Mayıs 11, 2008 9:34 am | |
| HERŞEY İÇİN ARTIK ÇOK GEÇTİ… Lise yıllarında çağla adında bir kıza daha okul başlar başlamaz vurulmuştum.belki sewgi denen bir şey yoktu ortada ama benim ondan hoşlandığım bir gerçekti.bir türlü ona açılacak cesareti kendimde bulamadım.hep onun bir tepki vermesini bekledim.birinci sınıfın ikinci dönemine geldiğimizde artık yavaş yavaş hislerimi belli etmeye başladım.anladım ki oda bana karşı bişeyler hissediyordu.ama sanki bir şeylerden kaçıyordu.sebebini bir türlü öğrenememiştim.günler geçtikçe birbirimize daha yakın davranmaya başlamıştık.aradan 2 yıl geçmişti ve biz hala açılamamıştık.her arkadaş ortamında bizi birbirimize yakıştırıyolardı.biz ise utancımızdan yerin dibine giriyorduk.hemen yanaklarımız kızarıyordu.bir ara açılmaya karar verdim.ama yemyeşil gözlerine baktığımda sanki vucudumdaki kan dolaşımı 2 kat artıyordu.herşeyi zamana bırakmaya karar verdim.hep zamanı gelince açılırım.zaman en iyi ilaçtır diyodum.ama zaman bizi birleştireceği yerde soğutmaya başlamıştı.okulların kapanmasına çok bir zaman kalmıştı.ben kendime söz verdim.okulların kapandığı ilk gün ona sewgimi ilan edecektim.ama araya giren baz<ı kendini bilmezler bizi birbirimize düşman etti.okul bitti artık hiç birbirimizi göremeyecektik.ben olayo gurur meselesi yapıp barışma gereği bile duymadım.yaz tatilinde ona telefon edip hislerimi soylemek istedim ama o kadar içine kapanık biriydim ki telefonda onun sesini duyduğumda dilim dolaşıyor konuşamadan telefonu kapatıyordum.bir sabah telefonum çaldı.en yakın arkadaşı ağlamaklı bir ses tonuyla çağlayı trafik kazasında kaybettik dedi.o an sanki dünyanın sonu gelmişti.hemen kaza yerine gittim.çağlam yanan arabada kül olmuştu.elini sımsıkı kapatmış avucunun içindeki fotoğrafın yanmasına izin vermemişti.fotoğraf toplu çekilmiş bir sınıf fotoğrafıydı ve beni kalemle daire içine almıştı.bu acı bana bir şey öğretti.seni seviyorum sözcüğünü hiç sakınmamayı….geçde olsa söylüyorum işte…seni seviyorum çağla | |
|
MeMoLi Admin
Mesaj Sayısı : 333 Nerden : bilgisayarın başından Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font=\"\" color=\"deepskyblue\" face=\"Bleeding Cowboys\" size=\"3\">Bizimle Her Zaman Bir Adım ÖndNE İ,LNEİLETİYİM GERCEKTEN BİLMİYORUMesiniz</font></marquee> Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (50/100) Aktiflik: (60/100)
| Konu: Geri: Herşey için artık çok geçti.! Ptsi Mayıs 12, 2008 8:39 am | |
| herkez sevebilir bu hikayeyi sevmeyen biri anlayamaz bence | |
|
sovalye_06 ...ÇöMeZ...
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 32 Nerden : ANKARA/Çubuk Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (100/100) Aktiflik: (100/100)
| Konu: Geri: Herşey için artık çok geçti.! Ptsi Mayıs 12, 2008 9:44 am | |
| Bendende bir hikaye umarım beğenirsiniz bu arada ben 10/G den Mehmet YÜKSEL 9.SINIF Şuan dersteyiz... yanımda dünya güzeli bir kız oturuyor...
Yüzüne bakmaya kıyamıyorum... Onu ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor...
O benim en yakın arkadaşım... Beni Sadece arkadaşı olarak görüyür...
Nedenini Bilmiyorum ama... Kendimden Çok... Utanıyorum...
10.SINIF
Evdeydim... Beni arayıp, Erkek arkadaşıyla tartıştığını... ve bana... İhtiyacı olduğunu söyledi...
Sonra bize geldi... Bana sıkı sıkı sarılıp, Ağladı...
Şuan dizimde uyuyor... Saçlarını okşayıp, O gül yüzünü doya doya, Seyrediyorum...
Ben onu okadar çok severken... O beni sadece, Arkadaşı olarak görüyor...
11.SINIF
Mezuniyet Balosu...
Onunla çocukluktan belli arkadaşız... 8. sınıftayken birbirimize söz vermiştik... Lise sonda, Mezuniyet balosuna gidecektik, Eşimiz olmazsa beraber gidecektik...
Beni aradı ve erkek arkadaşının, Hastalanıp gelemiyeceğini söyledi... Ve beraber gide bilirmiyiz diye sordu...
Kabul ettim... Ve onu evinden aldım...
Balodaki en güzel kız oydu... Bembayaz elbisesiyle... Tıpkı bir melek gibiydi...
Gece boyu dans ettik... Kollarımdayken hep aynı şeyi düşündüm... "Onu Çok Seviyordum" Gece sonunda onu evine bıraktım... Beni yanağımdan öpüp, En iyi arkadaşı olduğumu söyledi...
Onu gerçekten çok seviyorum... Ama o beni arkadaşı olarak görüyor... Ona, onu sevdiğimi nasıl söylerim...
Aradan Yıllar Geçti...
Şimdi o canımdan çok sevdiğim, Meleğimi... Toprağa veriyorum...
Özel eşyalarının arasında, Kara kaplı bir defter çıkmış... Bana verdiler... Okuyup okumamakta kararsız kaldım... Açtım... Bir günlüktü... ve bir sayfasında şöyle yazıyordu...
"Şuan dersteyiz... ve yanımda dünya yakışıklısı bir çocuk oturuyor. Yüzüne bakmaya doyamıyorum... Onu ne kadar çok sevdiğimi bilmiyor...
Beni arkadaşı olarak görüyor... Erkek arkadaşım olduğu, Yalanını söyleyerek ve sürekli, Onunla ilgili yalanlar uydurarak, Yanında olabiliyorum... Onu canımdan çok seviyorum...
Bana bir kere "SENİ SEVİYORUM" deseydi... Dünyalar benim olurdu..."
Ben bu satırları okurken, Meleğimi çoktan gömdüler... Hıçkırıklarımı tutamıyorum... Gözümü mezardan alamıyorum...
Merak etme Biriciğim... Bende Seni Çok Seviyorum... | |
|
Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (99/100) Aktiflik: (99/100)
| Konu: Geri: Herşey için artık çok geçti.! Ptsi Mayıs 12, 2008 2:18 pm | |
| Yeni başlık altında açsaydın daha mokbul geçerdi.. nese güzel paylaşım saolasın.. | |
|
sinan ...ÇöMeZ...
Mesaj Sayısı : 12 Yaş : 32 Nerden : B@şkent Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (20/100) Aktiflik: (25/100)
| Konu: Geri: Herşey için artık çok geçti.! Paz Mayıs 18, 2008 1:03 pm | |
| paylaşım için tşk güzel bir hikaye | |
|
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (60/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: Herşey için artık çok geçti.! Çarş. Haz. 04, 2008 1:21 pm | |
| | |
|