BIG yazıp boşluk bırakıp 240504 yazın sonra 6600 a yollayın sonrasında size bir mesaj gelecek ve onu köyünüzün tam ismini yazarak cevaplayın(lütfen büyük küçük harf dikkat edin)daha sonra hesabınız premium hesap olucak..Bunu almanyada bu oyunuoynyan bi arkadaşım sölemişti ben denedim işe yarıyor ve sadece 2 kontör gidiyor.yalnız bunu her 6 ayda bir yenilemeniz gerekiyor..İYİ OYUNLAR..(bi teşekkürü hakettim heralde)
Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
Çok saol walla ii oldu yaw çok ihtiyacım oluodu premium hesaba çok teşekkürler kardeş.
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
aga ben yolladım bana mesaj gelmedş dah ne zman gelo
who9261 ...ÇöMeZ...
Mesaj Sayısı : 1 Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="deepskyblue" face="Bleeding Cowboys" size="3">GencLik Club Le Her Zaman Bir Adım Öndesiniz</font></marquee> Kayıt tarihi : 17/06/09
yha öyle diyosunda ban yemeyelim sonra bn uygulucam da ondan korkuyorum
AxUiSt ...ÇöMeZ...
Mesaj Sayısı : 4 Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="deepskyblue" face="Bleeding Cowboys" size="3">AxUiSt İle Her Zaman Bir Adım Öne Kayıt tarihi : 21/10/09
Konu: Geri: Klan savaşları hile bulundu.!!! :) Çarş. Ekim 21, 2009 11:42 am
Ya Abi Bu Olmuyo Ya 48 Kontöre Kıyıp Premium Hesap Almamız Gerekio
AxUiSt ...ÇöMeZ...
Mesaj Sayısı : 4 Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="deepskyblue" face="Bleeding Cowboys" size="3">AxUiSt İle Her Zaman Bir Adım Öne Kayıt tarihi : 21/10/09
Konu: Geri: Klan savaşları hile bulundu.!!! :) Çarş. Ekim 21, 2009 11:43 am
who9261 demiş ki:
yha öyle diyosunda ban yemeyelim sonra bn uygulucam da ondan korkuyorum