qarizma ...ÇöMeZ...
Mesaj Sayısı : 26 Nerden : doğarken isminemi baqtım :) Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 12/06/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (20/100) Aktiflik: (10/100)
| Konu: SilkRoad-Online ScreenShot/Haritalar/Questler/Down C.tesi Haz. 14, 2008 4:53 am | |
| Son Zamanlarda Baya Tutulan Online Oyunlardan Silkonline (İpekyolu) Oyunu İçin Küçük Bir FAQ Hazırladım..Oyun Hakkında Paylaşımlarınızı Bu Başlık altından Yaparsanız Forum Kirliliği Olmamış Olur ve Herkes Kolayca Cevabını Almış Olur.. S: Oyunun Web Adresi Nedir? C: www.silkonline.net Adresi Üzerinden Ulaşabilirsiniz.. S: Oyun Paralımı? C: Oyun İçin Herhangi Bir Ücret Alınmamaktadır. S: Nasıl Kayıt Olacağım? C: http://www.silkroadonline.net/member/member_join.asp Adresindeki Formu Doldurarak Üye Olabilirsiniz. S: Oyunu Nereden Bulacağım? C: http://www.silkroadonline.net/dataroom/download.asp Adresinden İndirebilirsiniz.. Direct Linkler.. Game Download: 502 Mb Game Patch: 32.3 Mb Ayrıca Kurulumu Yaptıktan Sonra 256Kb/10 Dakika Süren Bir Patch Daha Kuruyor.. | |
|
Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (99/100) Aktiflik: (99/100)
| Konu: Geri: SilkRoad-Online ScreenShot/Haritalar/Questler/Down C.tesi Haz. 14, 2008 9:09 am | |
| saolasın paylaşım için... | |
|
qarizma ...ÇöMeZ...
Mesaj Sayısı : 26 Nerden : doğarken isminemi baqtım :) Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 12/06/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (20/100) Aktiflik: (10/100)
| Konu: Geri: SilkRoad-Online ScreenShot/Haritalar/Questler/Down C.tesi Haz. 14, 2008 11:32 am | |
| | |
|
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (60/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: SilkRoad-Online ScreenShot/Haritalar/Questler/Down C.tesi Haz. 14, 2008 12:38 pm | |
| | |
|