king_lion ...ÇöMeZ...
Mesaj Sayısı : 42 Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 04/06/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (30/100) Aktiflik: (40/1000)
| Konu: 8,30 otobüsü... Perş. Haz. 05, 2008 3:36 am | |
| o sabah ilk kez görmüştüm seni dilim tutulmuş hiç bir şey söyleyememiştim sen giderken ardından sadece bakmakla yetinmiştim ertesi gün yine gördüm seni bu sefer atmıştım üzerimden dünkü acemiligimi yanına yaklaşıp merhaba dedim sende başını hafif aşıgıya eğip merhaba dedin dedin ama eridim ben ALLAH'ı bir insanın sesi bu kadarmı etkili olur bu kadarmı özleşir kişiligiyle artık her sabah görüyordum seni merhabalar nasılsınlara döndü nasılsınlar artık seni seviyorumlara ve artık sensiz olamıyor sensiz nefes alamıyordum bir sabah sen gelmedin teleaşlanmıştım yerimde duramıyordum karşıdan kankardeşim geliyordu tesadüfen sizin komşunuz oldugunu ögrenmiştim ona soracak oldum fakat o yanıma gelişi yüzünün asık olması iyiye işaret degildi öyleki o çok neşeli vurdumduymaz biriydi yanımdaydı artık bana bugulu aglamaklı bir ses tonu ile bekleme gelmeyecek dedi nediyorsun kanka dememe fırsat vermeden gelmeyecek o öldü dedi ben daha ne oldugunu anlamış degilim olurmu be kanka böyle tepeden inme söylenmeski aniden bak o gün bu gün bekliyorum onu aynı durakta binecek diye 8,30 otobüsüne | |
|
Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (99/100) Aktiflik: (99/100)
| Konu: Geri: 8,30 otobüsü... Perş. Haz. 05, 2008 8:39 am | |
| Walla anlamadım... | |
|
king_lion ...ÇöMeZ...
Mesaj Sayısı : 42 Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 04/06/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (30/100) Aktiflik: (40/1000)
| |
Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (99/100) Aktiflik: (99/100)
| Konu: Geri: 8,30 otobüsü... Perş. Haz. 05, 2008 1:47 pm | |
| TEşekkürler Aydınlattığın için... | |
|
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (60/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: 8,30 otobüsü... Cuma Haz. 06, 2008 1:05 pm | |
| güselmiş | |
|