king_lion ...ÇöMeZ...
Mesaj Sayısı : 42 Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 04/06/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (30/100) Aktiflik: (40/1000)
| Konu: nice yıllara... Perş. Haz. 05, 2008 3:35 am | |
| hani bensiz bir hiçtin ya hayat hayatın bir anlamı manası yoktu senin için fakat yeni yıla bensiz girdin güyaa şarap açıp tombala oynarken ben senin sayılarını gizlice bulup söyledigimde sen çinko sonra tombala diye sevinip gülerken ben senin gamzelerine bakıp mutlu olacaktım ama olmadı hem sözün vardı benim bayram namazımdan dönmemi bekleyecektin ben gelince önce annenlerin elini öpüp bizimkilere ordanda arkadaşlarla buluşmaya gidecektik ya sen bu bayram bensiz gitdin heryere birde dogum günün vardı geçen ay onuda kutlamışsın kusura bakma gelemedim zaten sende davet etmedin oysa eskiden öylemiydi pastayı almaya bile elele beraber giderdik kimleri çagıracagımıza birlikte karar verirdik ilk dilim pasta hep benimdi müzikle birlikte ilk dans bizimdi kulaklarımda çınlıyor bak şarkımız çalmaya başladı (seninle ilk tanışmamız varya) bu kez geç açacak olsanda unutdum sanma aldım cebimde taşıyorum hediyeni nice yıllara nice yıllara | |
|
Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (99/100) Aktiflik: (99/100)
| Konu: Geri: nice yıllara... Perş. Haz. 05, 2008 9:08 am | |
| Uzun Ama güzel.. Saolasın paylaşım için... | |
|