king_lion ...ÇöMeZ...
Mesaj Sayısı : 42 Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 04/06/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (30/100) Aktiflik: (40/1000)
| Konu: öylesine... Çarş. Haz. 04, 2008 3:04 pm | |
| bir sıgınak oldun bana yıllarca sende saklandım sende sevdim sevmeyi sevilmeyi sende ögrendim kaybetme korkusunu hiç bilmiyorken onuda sende tatdım aniden hata nereydi çözemedim ya çok sevmemde yahut çok deger vermemdeydi şımartmıştım evet şımartdım çünkü hak ediyordun herşeyi senden ögrenmiştim belki buda bir sınavdır diye düşündüm günlerce uyumaksızın fakat işin aslı bu degildi sen öylesine çekip gitdin peki düşündünmü hiç ardında bıraktıgın bu deli sevdalı nic olur herşeyi ögrettin unutdugunda bir şey kaldı sensiz yaşamayı ögretmeyi unuttun aslında en önemlisi buymuş neden ögretmedin şimdi tek başımamı ögrenecegim sanıyorsun yoook ne sensizligi ne kendimi çekemiyorum kıyasım geliyor bu cana hemde senin gidişin gibi öylesine | |
|
Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (99/100) Aktiflik: (99/100)
| Konu: Geri: öylesine... Paz Haz. 08, 2008 3:25 am | |
| | |
|