Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (99/100) Aktiflik: (99/100)
| Konu: Çılgın Sedat - Şaka Niyetine ((inndirr) Perş. Mayıs 22, 2008 9:55 am | |
| ÇILGIN SEDAT - ŞAKA NİYETİNE
ALO:KIZIM SEN KENDİNİ NE SANIYORSUN SULTAN MI?PRENSESMİ? YOKSA BULUNMAZ HİNT KUMAŞIMI BEN SENİ ARTIK SEVMİYOR VE HAYATIMDA İSTEMİYORUM DESEMDE YALAN OLUR GÜLÜM SENİ DELİLER GİBİ SEVİYORUM SAKA NİYETİNE YAPTIM ŞAKA NİYETİNE
kaldırdım raflara yanlızlığımı kapattım üstüne sevinmelerimi bu kapılar sana açık olsun bundan böyle birazcık naz yaptım işte şaka niyetine
inadın bitti çekinme gitti dünden razı bu gönül sana o taş kalpli halin yokki unuttum sende unut hadi gecemi aydınlatan bir mum eridi bitti tutuş hadi ben üşüyorum sensizlikten gelmeyeceksen çağır bari
kaldırdım raflara yalnızlığımı kapattım üstüne sevinmelerimi bu kapılar sana açık olsun bundan böyle birazcık naz yaptım işte şaka niyetine
inadın bitti çekinme gitti dünden razı bu gönül sana o taş kalpli halin yokki unuttum sende unut hadi gecemi aydınlatan bir mum eridi bitti tutuş hadi gelmeyeceksen çağır bari..
İnDirmek için TıkLa
| |
|
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (60/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: Çılgın Sedat - Şaka Niyetine ((inndirr) Salı Haz. 10, 2008 2:53 am | |
| güselmiş | |
|