Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (99/100) Aktiflik: (99/100)
| Konu: Msn de cam açmama bahaneleri Perş. Mayıs 22, 2008 7:20 am | |
| camini açsana..? * salonun camida açik içerden, ceyran yapiyo..
- web cami açsana * yokkki.. - hadi ordan. ordan var görüyorum ben iconunu..? * burasi çok karanlik. ben göremiyorum cam filan. düsün artik ben cami göremiyosam, sen beni nasyl görüceksin
- cami açsana * makine soguk.. - hade leynnn...
- cami aç bakiim..? * çiplagim. - olsun * iyi sen bilirsin.. - one lan * söyledim..
- web cami açsana. bakalim..? * he o mu. o cam deil. benim salak makine, bluetooth u cam zannediyo...
web cami acsana *açinca çok yakiyoo be
cami açsana - açiiiikkk - o zaman kamerani aç - haaa! o mu o benim tv karty.salak pc yanly? gösterio -tabe tabe
camini açsana -ne camisi benim camim yok ki...bitane mahallede cami war o da belediyenin +boswer açma hiçbiseyi sen hatta çik msnden bidaha girme
camini açsana -açmam +niye -annem göstert ama elletme dedi de ondan +e ne alaka -bilmem bahane bulamadim da
- kameradaki sen misin - yok babam - haaa ben de sen sanmistim
-cami açsana - burda bir sürü var gerekmez - cami yaa camii - anahtari yokki bende.. - webcam salakkk - ha oymus..
-cami açsana -kendime söz verdim açamam | |
|
MeMoLi Admin
Mesaj Sayısı : 333 Nerden : bilgisayarın başından Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font=\"\" color=\"deepskyblue\" face=\"Bleeding Cowboys\" size=\"3\">Bizimle Her Zaman Bir Adım ÖndNE İ,LNEİLETİYİM GERCEKTEN BİLMİYORUMesiniz</font></marquee> Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (50/100) Aktiflik: (60/100)
| Konu: Geri: Msn de cam açmama bahaneleri Perş. Mayıs 22, 2008 8:29 am | |
| camı açsana önce sen bende yokki tabii tabii | |
|
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (60/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: Msn de cam açmama bahaneleri Çarş. Haz. 04, 2008 3:02 am | |
| ehehehe mnyk olmuş camini açsana -açmam +niye -annem göstert ama elletme dedi de ondan +e ne alaka -bilmem bahane bulamadim da | |
|
can1905 Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 293 Nerden : ankara Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (20/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: Msn de cam açmama bahaneleri Paz Haz. 08, 2008 12:08 am | |
| güzelmiş reis saolasın - kameradaki sen misin - yok babam - haaa ben de sen sanmistim | |
|
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (60/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: Msn de cam açmama bahaneleri C.tesi Tem. 05, 2008 3:34 pm | |
| | |
|