Mesaj Sayısı : 333 Nerden : bilgisayarın başından Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font=\"\" color=\"deepskyblue\" face=\"Bleeding Cowboys\" size=\"3\">Bizimle Her Zaman Bir Adım ÖndNE İ,LNEİLETİYİM GERCEKTEN BİLMİYORUMesiniz</font></marquee> Kayıt tarihi : 12/05/08
Konu: elinizdeyse sevmeyin Ptsi Mayıs 19, 2008 5:03 pm
arkadaşlar sevmek çok kötü bişey hayat çok vicdansız eğer elinizdeyse sevmeyin çünkü seven her zaman kaybediyor isterseniz anlet bile yapa bilirim şuan kafam iyi değil ve canımın sıkıntısndan bu konuyu açıyorum şuan gece saat kaç gercekten onu bile bilmiyorum insana iki şey acı koyar 1.sevipte karşılık bulamamak 2.side her iki tarafında birbirini sevipte eleriden olmayan nedenlerden dolayı kavuşamamak
SENİ KOKLAMAK ÖLÜM OLSADA SENİ KOKLARIM BE GÜLÜM....
YAŞADIĞIM HER ANDAN ÖTE CAN BİLDİM SENİ CANDAN ÖTE HATTA VE HATTA SENDEN ÖTE TEK SENİ SEVDİM YAR .....
ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM Kİ SENEFES ALMAK DEĞİLMİŞ YAŞAMAK ATEŞLERDE YANMAK GİBİ BİR ŞEY SENİ VERKEN SENSİZ OLMAK .....
can1905 Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 293 Nerden : ankara Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 12/05/08
Konu: Geri: elinizdeyse sevmeyin Salı Mayıs 20, 2008 3:01 am
seven insan sürekli acı çeker sevmek bir kavgaysa o kaygada bende varım
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
Kaybedersen sewginin sonunda kaybedersin. Sewmek Sonunda Kaybettirir...!!! Başında mutlu olursun eğer birlikteysen ama sonunda mutlaka acı wardır ortasındada wardır ama bu acı görülmez aşkın gözü kör die buna denir...
Eğer o hiç snn olmamışsa buda ayrı bir aşk acısıdır bunun çaresi ise BAğrına Taş basmaktır...!!!!
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08