Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (99/100) Aktiflik: (99/100)
| Konu: Şebnem Ferah--Sigara Perş. Mayıs 15, 2008 11:30 am | |
| Aslında ben de isterim Emeklemeden koşmayı Güzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı
Aslında ben de isterim Düşünmeden konuşmayı Kü**** bir oyun içinde Önemli kişi olmayı Aklımdan geçen sözler
Kalbimden gelen sesler Hepsi bir orman oldu Bir kibritle yol oldu Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda
Birinin hayatından geçmiş oldun Aslında ben de isterim Emeklemeden koşmayıGüzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında ben de isterim Düşünmeden konuşmayı
Kü**** bir oyun içinde Önemli kişi olmayı İyi dostlar biriktirdim Hepsi ailem oldu Kü**** bir aşk yetiştirdim
Düzene yenik düştü Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun | |
|
hellowen ...ÇöMeZ...
Mesaj Sayısı : 19 Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 23/06/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (10/100) Aktiflik: (10/100)
| Konu: Geri: Şebnem Ferah--Sigara Ptsi Haz. 23, 2008 6:23 am | |
| BU ŞARKIYI COK SEVERIM İŞTEEE ŞEBONUN SEVDIGIM PARCALARINDAN | |
|
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (60/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: Şebnem Ferah--Sigara Çarş. Tem. 16, 2008 2:00 pm | |
| | |
|