Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (99/100) Aktiflik: (99/100)
| Konu: GüLay - İstanbuL AğLıyor Perş. Mayıs 15, 2008 11:22 am | |
| trende biletsiz sevdalar vardı vagonlar kaçaklara göz yumarlardı aksada yüreklere kar pınarları sevdanın arkası var ardı bahardı
istanbul ağlıyor sen ağlıyorsun hadi git git artık (sevdiğin bekliyor) ne duruyorsun yolcular hep kaçak bizse tutuklu gözler ağlıyor tutkulu çocuksu
yıldız avlarım göğün mavisinde her dem bakışlarını gözlerinin deryasında pusu duran ellerimi sana tuzaklarım her tetik düşürdüğünde gözlerin ölüme az kalır yanlız gördüya gelir bende kalır yanlızlık uzar geceler istanbul'a yağmur yağar karla karışık karı ayıklar yağmur kokularını alırım koynuma ot koyarım göz ucuma anlarım yine yangın yine hasret yıkanan istanbul'dan düşen payıma bide yüzünün giderken ki ıslaklığı
gül damlası düşmüş ateş yurduydu dağlara dil uzatan narlı kuyuydu yağsada gönüllere gam geceleri ceren yarasında aşk(dert)büyütürdü
istanbul ağlıyor ben ağlıyorum hadi kalk gel artık dayanamayıyorum yolcular geldiler sen yoksun içinde yüreğim can veriyor acılar içinde | |
|
can1905 Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 293 Nerden : ankara Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (20/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: GüLay - İstanbuL AğLıyor Cuma Haz. 06, 2008 10:53 am | |
| çooook kral bi şarkı beeeeeeeeeeeee | |
|
MeMoLi Admin
Mesaj Sayısı : 333 Nerden : bilgisayarın başından Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font=\"\" color=\"deepskyblue\" face=\"Bleeding Cowboys\" size=\"3\">Bizimle Her Zaman Bir Adım ÖndNE İ,LNEİLETİYİM GERCEKTEN BİLMİYORUMesiniz</font></marquee> Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (50/100) Aktiflik: (60/100)
| Konu: Geri: GüLay - İstanbuL AğLıyor Perş. Haz. 12, 2008 1:27 pm | |
| tşk paylaşım için güzel şarkı | |
|
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (60/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: GüLay - İstanbuL AğLıyor Perş. Haz. 12, 2008 1:38 pm | |
| | |
|
srpL ...ÇöMeZ...
Mesaj Sayısı : 44 Nerden : izmiT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 01/08/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (30/100) Aktiflik: (40/100)
| Konu: Geri: GüLay - İstanbuL AğLıyor Perş. Ağus. 21, 2008 5:25 am | |
| çok aso bi şarkı paylaşm için tşkrlr | |
|