Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (99/100) Aktiflik: (99/100)
| Konu: Bu Gece Sende Beni Düşün Olur Mu??? Salı Mayıs 13, 2008 1:42 pm | |
| Yalnızlığımın en koyu demindeyim bu gece.Gözlerimi kapatıyorum.Pencereme vuran yağmurla geliyor hayalin.Bir nefes sigara çekiyorum.Yine düğümleniyor hasretin boğazımda.... Bu gece sen de beni düşün olur mu? Beni; Altından bir türlü geçemediğimiz gökkuşağının gölgesinde değil,yalnızlığın en koyu dehlizlerinde düşün.Kifayetsiz cümlelerde,suskunluklarda,boğazımda düğümlenmiş hıçkırıklarda,yakamdan düşmeyen çaresizliklerde düşün. Beni; Bir sokak köpeğinin sahipsizliğinde,,bir mum alevinin ürkekliğinde,ölümün soğuk nefesinde düşün. Sevda şarkılarında çınlatma kulağımı;ayrılık şarkılarında düşün.Sıcak kollarda değil,kabre konar gibi girdiğim gecelerin koynunda düşün.
Çıkamadığım balkonumda,okuyamadığım kitaplarımın sayfalarında,muhabbeti eksik yarım kalmış çay bardaklarında,duvarlarına gözyaşlarımı sakladığım evin odalarında düşün....
Beni;
Ertelenmiş,yarım kalmış bir hayatın ortasında,vuslatı yüreğinde ukde kalmış bir aşkın satır aralarında ,sen yokken haram kıldığım mutluluklarda ;
Hayatımın baharında,her saniye yokluğunun acısını çekerek ciğerlerime med-cezir'lerimde kurduğum idam sehpalarında düşün...
Elini yüreğinin üzerine koy aşkım...
Yaralı yüreğimi düşün...
Bu gece sen de beni düşün olur mu??? | |
|
Xx__çiKin19__xX --ÜsTaD--
Mesaj Sayısı : 164 Nerden : NO M3ML3K3T Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Personalized field : Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (30/100) Aktiflik: (25/100)
| Konu: Geri: Bu Gece Sende Beni Düşün Olur Mu??? C.tesi Mayıs 17, 2008 8:07 am | |
| uzunmuş | |
|
Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (99/100) Aktiflik: (99/100)
| Konu: Geri: Bu Gece Sende Beni Düşün Olur Mu??? Paz Mayıs 18, 2008 3:43 am | |
| | |
|
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (60/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: Bu Gece Sende Beni Düşün Olur Mu??? Çarş. Haz. 04, 2008 11:58 am | |
| uzun olsa bile çok güsel şeyler var içinde beee okudum hepsini güsel miş saol reis | |
|
srpL ...ÇöMeZ...
Mesaj Sayısı : 44 Nerden : izmiT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 01/08/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (30/100) Aktiflik: (40/100)
| Konu: Geri: Bu Gece Sende Beni Düşün Olur Mu??? C.tesi Ağus. 02, 2008 6:47 am | |
| gerçektende gzL emegine sağLık | |
|