Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (99/100) Aktiflik: (99/100)
| Konu: ÖğReTmeDiLeR BaNa Salı Mayıs 13, 2008 1:37 pm | |
| Maddenin üç halini öğrettiler de bana okulda Sevdanın üç halini öğretmediler asla Söylemediler sevdanın ilk halinin hoşlanmak ikinci halinin aşk olduğunu Ve hiç söylemediler sevdanın üçüncü ve son halinin SEN olduğunu
İngilizce konuşmayı öğrettiler de bana okulda Aşkın dilini hiç öğretmediler Yes in evet No nun hayır olduğunu öğrettiler de bana Ufacık bir tebessümün evet Uzun uzun gözlerinin içine bakmanın seni seviyorum demek olduğunu söylemediler asla
Dağları ovaları anlattılar da bana Dereleri nehirleri ırmakları denizleri anlattılar da O dağlarda ovalarda Sevdiğinle yalın ayak koşmanın ne kadar güzel olduğunu söylemediler bana Ve söylemediler bana o derelerin ırmakların denizlerin kenarında sevdiğinin dizinde uyumanın ne kadar güzel olduğunu
hidrojenle oksijen birleşirse su olacağını öğrettiler de bana okulda seven iki kalp birleşirse aşk olacağını öğretmediler asla hele biri sever diğeri sevmezse o kalplerin ortaya gözyaşı çıkacağını hiç söylemediler bana
beynin ve kalbin en önemli organlar olduğunu öğrettiler de bana okulda ve kalbin kanla beslendiğini söylediler de beynin oksijensiz kalırlarsa duracağını söylediler de bana aşk olmadan bir kalbin atmayacağını ve sen gittiğinde beynimin duracağını hiç söylemediler bana
toprak uğruna para uğruna yaşanmış tüm savaşları anlattılar da bana aşk uğruna verilmiş savaşları hiç anlatmadılar tüm savaş kahramanlarını anlattılar da bir bir ölümsüz aşkı yaşamış kahramanları hiç anlatmadılar
aristonun eflatunun felsefesini anlattılar da bana aşkın felsefesini hiç anlatmadılar
iki kere ikinin dört olduğunu üçgenin iç açıları toplamının yüzseksen derece olduğunu anlattılar da bana okulda sen artı ben in mutluluk olduğunu sen kere benim aşk olduğunu ve sen eksi benim eşittir hüzün olduğunu hiç söylemediler bana
cümlenin özneden tümleçten yüklemden oluştuğunu anlattılar da bana öznesi SEN tümleci ÇOK yüklemi SEVMEK olan o cümlenin gizli öznesinin de olduğunu ve o gizli öznenin BEN olduğumu hiç anlatmadılar bana
kelimeleri bağlayanlara bağlaç denir dediler de bana sen ve beni bağlayanın aşk olduğunu hiç söylemediler bana
alfabenin yirmi dokuz harf olduğunu ilk harfinin a ikincisinin b son harfinin z olduğunu öğrettiler de bana aşkın alfabesinin üç harf olduğunu ilk harfinin S ikincisinin E sonuncusunu da N olduğunu öğretmediler bana asla | |
|
king_lion ...ÇöMeZ...
Mesaj Sayısı : 42 Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 04/06/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (30/100) Aktiflik: (40/1000)
| Konu: Geri: ÖğReTmeDiLeR BaNa Paz Haz. 08, 2008 2:30 pm | |
| paylaşım için teşekkürler ellerine saglık | |
|
Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (99/100) Aktiflik: (99/100)
| Konu: Geri: ÖğReTmeDiLeR BaNa Paz Haz. 08, 2008 2:32 pm | |
| | |
|
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (60/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: ÖğReTmeDiLeR BaNa Ptsi Haz. 09, 2008 11:38 am | |
| güselmiş ama okuduğum yere kadar gersini bilmem | |
|