WwW.GenclikCluB.ZForum.Biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.GenclikCluB.ZForum.Biz

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt Olby_archagen@hotmail.comGiriş yap

TEMEL FIKRALARI 3

3 posters
YazarMesaj
MeMoLi
Admin
Admin
MeMoLi

Cinsiyeti.. : TEMEL FIKRALARI 3 Bay10bn1
Ruh Hali.. : TEMEL FIKRALARI 3 Araniyor
Takim : TEMEL FIKRALARI 3 7jbx8n36wileh5djkytumn6
Personalized field : <marquee><b><font font=\"\" color=\"deepskyblue\" face=\"Bleeding Cowboys\" size=\"3\">Bizimle Her Zaman Bir Adım ÖndNE İ,LNEİLETİYİM GERCEKTEN BİLMİYORUMesiniz</font></marquee>

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
TEMEL FIKRALARI 3 Left_bar_bleue50/100TEMEL FIKRALARI 3 Empty_bar_bleue  (50/100)
Aktiflik:
TEMEL FIKRALARI 3 Left_bar_bleue60/100TEMEL FIKRALARI 3 Empty_bar_bleue  (60/100)

TEMEL FIKRALARI 3 Empty
MesajKonu: TEMEL FIKRALARI 3   TEMEL FIKRALARI 3 Icon_minitimePtsi Mayıs 12, 2008 9:53 am

-- [ 51 ] -----------
Temel'i supermarket onunde kocaman bir orkid paketiyla goren Cemal ne yapacagini sorunca Temel,
- Pununla tenis oynayapilirsun, pisiklete pinepilirsun, ata pinepilirsun, tenuze cirepiliysun,... demis.
-- [ 52 ] -----------
Temel arkadasi Cemal'le buyuk adayi gezerken kafasina marti pislemis.
- Kos Cemal, tuvalet kagidi cetir, demis Temel.
- Napacagusun, marti coktan ucti citti, demis Cemal.
-- [ 53 ] -----------
Almanya'daki Dursun Temel'den hem kendini hem de koyu hatirlatacak bir hatira fotografi ister. Temel de Dursun'un cok sevdigi iki ineginin arasinda bir fotografini cektirerek gonderir. Dursun mektubu aldiginda fotografin arkasinda su yaziyi okur:
"Ortadaki benim!"
-- [ 54 ] -----------
Laza sormuslar: "Guzel olmayimi tercih ederdin yoksa aptal olmayimi?"
Laz "Tabiki aptalligi" demis.
"Niye" diye sormuslar.
Laz "Guzellik gecicidir" demis.
-- [ 55 ] -----------
Temel askerligini denizalti da yapmis. Koyune dondugunde askerlik anilarini anlatirken diger koyluler sormuslar:
"Acep nasil bisi bu denizalti?" diye.
Temel baslamis: "Denizin altinda gider. Topu yoktur. Torpil atar......"
Merakli koylunun biri dayanamamis sormus: "Peki su altinda o torpil dedigin seyi atarsa su almazmi?"
Temel dusunmus dusunmus. Sonra demiski: "Hacen sen suda yellenirsen su aliyonmu? Yok. Haah iste sistem ayni sistem." demis.
-- [ 56 ] -----------
Temel 70 yasinda, kaavede oturuyo. yaninda da en yakin arkadasi 75'lik Idris.
Tavlanin en heyecanli yerinde birisi kosa kosa kaaveye geliyo da:
"Mujdemi isterim Idris dede, bi oglun oldu" diyo.
Temel saskin, soruyo:
"Usagim, habu isin sirri nedur?"
Idris:
"Kepek ekmegi" deyip alelacele oglunu gormek icin evin yolunu tutuyo. Temel de dooru firina, kepek ekmegi icin. Temel firina giriyo, tezgahtar kiza:
"Hemen bana 30 kepek ekmegi" diyo.
Kiz da:
"Aman beyefendi, bu kadar ekmegi napacaksiniz, yarina kaskati olur" diyo.
Temel de:
"Ula bu nasi istir, herkes biliy de bi ben bilmiymisim"....
-- [ 57 ] -----------
Temel bir gun kamyonuyla yokus asagi inerken freni patlamis. Olabildigince sakin kamyonu asgari zararla nasil durdurabilecegini dusunmeye koyulmus. Sag tarafina bakmis bir pazar yeri, insanlar alis veris yapiyor. Ha buraya girersem en az 100-150 kisi gidecek diye dusunmus. Sol tarafa basini cevirmis; kucuk bir cocuk oynuyor. Uyy, cok yazik olacak; lakin bir kisi ile kurtaririz isi demis. Direksiyonu sola dogru kirmis. Gece bulteninde olayla ilgili haber: "Freni patlayan kamyon 120 kisinin felaketi oldu!!!". Muhabir soruyor Temel'e
"Olay nasil gelisti?".
Temel de yanitliyor:
"Hersey cocugun pazar yerine dogru kacmasiyla basladi..".
-- [ 58 ] -----------
Temel , is nedeniyle sehir disina cikmis ve islerini kisa surede halledince eve donmeye karar vermis. Eve girince birde ne gorsun, karisi baska bir adamla birlikte. Cok sinirlenmis, cekmis tabancasini adami vurmus. Daha sonra silahi sakagina dayamis. O sirada karisi yalvarmaya baslamis :
" Temel nolur yapma "
Temel karisina donmus
"Sus kaltak, sira sana da gelecek"
-- [ 59 ] -----------
Temelle Dursun, plajda, herkesin icinde cilginca sevisiyorlar. Halk rahatsiz olmus ve polise sikayet etmis. Polis olay yerine gelince sormus
"Siz burda ne yapiyorsunuz ?".
Temel:
"Dursun boguluyordu da onu kurtariyordum".
Polis:
"Kardesim bogulan insana agizdan sunni teneffus yaptirilir".
Temel de
"Ula usagum, hersey oyle basladu zaten".
-- [ 60 ] -----------
Temel'in otomobili stop etmis.Calistirmak icin ugrasiyor.Arkadaki arabanin soforu ise ha babam kornaya basiyor.Temel arabbbadan sakin bir sekilde iniyor ve:
- Bir de siz deneyin calistirmayi , ben sizin kornaya basmaya devam edebilirim , diyor.
-- [ 61 ] -----------
Kaptan Pilot Temel telsize var gucuyle bagiriyordu :
- Ula, sag motor bozuldu. Duseyrum, duseyrum.Meydey duseyrum. Kule duseyrum.
Kule hemen cevapladi :
- Mesaj anlasildi. Yerinizi bildirin, yerinizi bildirin.
Temel gayet ciddi :
- Pilot kabini, ondeki sol koltuk, pilot kabini, ondeki sol koltuk.
-- [ 62 ] -----------
Temel kahvede ben soyle iyi sex yaparim diye atip tutuyormus. Bir ara tam yuz pozisyon bildigini soylemis ve kendiyle ovunmus. Oradan biri dalgasina erkek ustte kadin altta deyince Temel:
-Yuz bir ettu
-- [ 63 ] -----------
Temel izmir'de Efes otelinin havuzundaykeneee...Havuz gorevlisi gelir ve Temel'e,
-Beyfendi lutfen havuz bolgesini hemen terkedin, diyerek sinirli bir sekilde Temel'i kovar. Temel de bunun uzerine,
-Neden?
-Cunku havuza isiyorsunuz
-Eee ne oldii. Herces iseyii
-iyi de beyfendi herkes sizin gibi tramplenin en tepesinden isemiyo...
-- [ 64 ] -----------
Temel oglunu odullendirmek icin para vermis, sinemaya gondermis. Giseden biletini almis. Biraz sonra kucuk Temel'i aglayarak sinemadan cikarken goren gisedeki kiz ne oldugunu sorunca,
-Kapitaki amica piletumi yirttu.
-- [ 65 ] -----------
Temel Natasanin evindeyken kadinin kocasi gelince dolaba saklaniyor.adam iceri giripte masanin ustunde yanmakta olan puroyu gorunce bagirmaya basliyor:
-Bu ne purosu? Nerden geldi? Soylemezsen oldururum seni!!!.
Temel dolabin icinden atiliyor:
-Havana purosu,kubadan geliyoo.
-- [ 66 ] -----------
Temel Cemal'e fikra anlatmis.cemal anlamamis.Bir daha anlatmis,gene anlamamis.Dorduncuden sonra cemal katila katila kendini yerlere atarak gulmeyebaslamis.Temel:
-Biraz abartiyorsun,o kadarda komik bi fikra degildi.
Cemal:
-Ben fikraya gulmuyorum,kendime guluyorum.gene anlamadim.
-- [ 67 ] -----------
Temel sigaranin zararlari konulu bir konferansta konusma yapiyormus. Seyirciler arasindan yasli bir adam ayaga kalkip sunlari soylemis:
"Ben gencligimden beri gunde bir paket sigara icerim ve seksen yasina geldim. Buna ne diyorsunuz ?"
Temel gulumseyerek cevaplamis:
"Evet ama, sigara icmeseydiniz belki simdi doksan yasina gelmis olacaktiniz."
-- [ 68 ] -----------
Temel bir gun Amerika'ya tatile gider sans bu ya odasini bir zenci ile paylasmak zorunda kalir.Neyse aksam yatmak uzere soyunduklarinda Temel zencinin malafati gorur ve sok olur oda ne herifcoda mosmor bir alet ve dayanamayip sorar:
"Birader bu aleti nasil bu hale getirdin yav ?"
Zenci:
"Cok kolay eline bir cekic alip sabah aksam sehpanin uzerine koyup ezeceksin"
Temel hemen bi hirdavatciya gidip cekic almis ve baslamis sabah aksam
dovmeye aradan bir hafta gectikten sonra zenci sormus:
"Nooldu ?"
Temel:
"Ya abi sorma sabah aksam cekicle ezdim, rengini tutturdumda boyunu bi turlu tutturamadim"
-- [ 69 ] -----------
Temel bilimsel bi toplanti icin amerikaya gitmis de yer sikintisindan odasini zencinin biriyle paylasmak zorunda kalmis. aksam bunlar odaya cikmislar, tanismislar ve sohbetin koyu bi yerinde temel zenciye:
- Zenci olmak nasil bi duygu? diye sormus.
zenci de:
- Su ayakkabi boyasiyla yuzunu boya da aynaya bakinca anlarsin. demis.
Temel zencinin dedigini yapmis, odaya donunce ikisi de gulusmusler ve zenci uyumak icin yatmis. Temel de resepsiyou arayarak saat 6 da uyandirilmak istedigini soyleyerek uyumus. Sabah gorevli gelmis, Temel'i uyandirmis, temel tesekkur etmis, bahsis verip gorevliyi gondermis, kalkmis ve banyoya gitmis, tam yuzunu yikayacak, aynaya bakmis ve:
- Salak resepsiyonist, beni uyandiracagina zenciyi uyandirmis...
-- [ 70 ] -----------
Bir hayvanat bahcesinde cins bir maymun varmis.Dunyada sadece iki tane kalmis.fakat disi olan erkegi istemiyormus.Bir gun Temel hayvanat bahcesini ziyarete gitmis.tam o maymunun kafesinin onunden gecerken disi cins maymun bunu gormus ve hemen asik olmus.gorevliler durumu anlamis ve hemen temelin
koluna girerk konusmaya baslamislar:
-Abi sen naaptin yaa,bu maymun kimseye yuz vermiyo.Sen bunu yap,3000 dolarda anlasalim,demisler.
Temel biraz dusunmus ve baslamis konusmaya:
-Yalniz 3 tane sartim var.
-Hemen soyle.
-Birincisi;dudaktan opusmem.Ikincisi;cocuk olursa adina ismail koyacaksiniz,olmus babamin adi.
ucuncusu;3000 dolari ancak 5 taksitte odeyebilirim.
can1905
Admin Adayı
Admin Adayı
can1905

Ruh Hali.. : TEMEL FIKRALARI 3 Araniyor
Personalized field :

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
TEMEL FIKRALARI 3 Left_bar_bleue20/100TEMEL FIKRALARI 3 Empty_bar_bleue  (20/100)
Aktiflik:
TEMEL FIKRALARI 3 Left_bar_bleue75/100TEMEL FIKRALARI 3 Empty_bar_bleue  (75/100)

TEMEL FIKRALARI 3 Empty
MesajKonu: Geri: TEMEL FIKRALARI 3   TEMEL FIKRALARI 3 Icon_minitimeÇarş. Mayıs 14, 2008 10:24 am

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
---MEKANSIZ---
Admin Adayı
Admin Adayı
---MEKANSIZ---

Ruh Hali.. : TEMEL FIKRALARI 3 Stresli
Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ.

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
TEMEL FIKRALARI 3 Left_bar_bleue60/100TEMEL FIKRALARI 3 Empty_bar_bleue  (60/100)
Aktiflik:
TEMEL FIKRALARI 3 Left_bar_bleue75/100TEMEL FIKRALARI 3 Empty_bar_bleue  (75/100)

TEMEL FIKRALARI 3 Empty
MesajKonu: Geri: TEMEL FIKRALARI 3   TEMEL FIKRALARI 3 Icon_minitimePaz Tem. 06, 2008 2:29 am

güselmiş yhaaa saol!!

TEMEL FIKRALARI 3
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TEMEL FIKRALARI 1
» TEMEL FIKRALARI 2