MeMoLi Admin
Mesaj Sayısı : 333 Nerden : bilgisayarın başından Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font=\"\" color=\"deepskyblue\" face=\"Bleeding Cowboys\" size=\"3\">Bizimle Her Zaman Bir Adım ÖndNE İ,LNEİLETİYİM GERCEKTEN BİLMİYORUMesiniz</font></marquee> Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (50/100) Aktiflik: (60/100)
| Konu: BİR KAÇ FIKRA 12 Ptsi Mayıs 12, 2008 9:51 am | |
| Adamin biri birgün kafasini islatmadan sampuanlamaya baslamis.
Annesi de:
Olum hiç saç islatilmadan sampuanlanir mi? deyince adam:
ama anne bu sampuan da “kuru saçlar için” yaziyor!!!
Apo birgün militanlarina “4 bölü 2 kaç eder?”diye sormus!
Hepsi bir agizdan “bilmiyoruz!” diye bagirmislar.
Apo sinirlenmis. Ayaga kalkmis ve bagirarak:
“Siz ne biçim bölücü örgütsünüz?” demis.
Adamin birinin elinde koltuk yayi, keman yayi,amortisor yayi gibi yaylar varmis.
Bunlari sirayla isiriyormus. Bunu gören arkadasi meraklanip ne yaptigini sormus.
Adam da yanitlamis:
Yayla lezzet testi.
Delinin birisi saatini hastane bahçesindeki havuza atmis.
Bunu gören arkadasi yanina yanasmis ve konusmaya baslamislar:
Niye attin saati havuza?
Nasil yüzdügünü görmek için.
Peki, kurdun mu?
Hayir.
Enayi, hiç kurmadan yüzer mi??
Tanri ikinci zenciyi de yaratmis! -Tüh bu da yandi, demis!
Iki arkadas tren istasyonundan geçerken istasyonun bir kösesinde oturmus
yasli bir kizilderili görürler. Biri digerine "Su gördügün kizilderili çok
zekidir hiç bir seyi unutmaz" Kizilderiliyi ilk kez gören ise "Simdi
anlariz" der ve kizilderilinin yanina yaklasip "10 yil önce bu gün sabah
kahvaltisinda ne yemistin" der. Kizilderili adamin yüzüne bile bakmadan
"Yumurta" der. Aradan 10 yil geçer ve soruyu soran kisi yine tesadüfen
ayni tren istasyonundan geçer ve ayni kizilderiliyi görür.Kizilderili
aynen 10 yil önce oturdugu yerde oturuyordur.Yanina yaklasip sorar: "
Nasildi? " Kizilderili hiç düsünmeden cevaplar : "Rafadan!"
Adamin biri, yeni açilan lüks büyük magazaya gitmis, satici kiza yaklasmis. "Bir kravat almak istiyorum." Satici kiz son derece sirin bir tavirla: "Beyefendi, bizde müsteriyi memnun etmek esastir. Kravat ipekli mi olacak yünlü mü?" "Ipekli" "O zaman lütfen bir kat yukari buyrun, ipekli kravatlar bir kat yukarida" Adam bir kat yukari çikmis, baska bir satici kiz.. "Ben ipekli bir kravat almak istiyorum" "Beyefendi, kravat düz mü olacak, desenli mi?" "Desenli" "Bizde müsteriyi memnun etmek esastir, desenli kravatlar bir kat yukarida, lütfen bir üst kata buyrun" Adam bir kat daha çikmis. Yeni bir satici kiz.. "Ben ipekli ve desenli bir kravat almak istiyorum" "Desenler, çizgili mi, çiçekli mi olacak?" "Çizgili""Bizde müsteriyi memnun etmek esastir, çizgili kravatlar bir üst katta, lütfen bir kat yukari buyrun" Adam bir kat daha çikmis.. Çizgiler kalin mi, ince mi, bir kat yukari.. Zemin açik mi, koyu mu, bir kat yukari, derken adam 18'inci kata gelmis. Öfke ile satici kizin yakasina yapismis.. "Ben ipekli, ince çizgili, çizgileri boyuna ve açik renk, zemini koyu, bir kravat istiyorum" "Kravati bu elbiseyle mi kullanacaksiniz?" "Hayir, evdeki elbisemle" "Beyefendi, bizde müsteriyi memnun etmek esastir, bir uyumsuzluk olursa firmamizin prensiplerine ters düser, lütfen evden öbür elbisenizi alip gelir misiniz?" Adam büyük bir öfkeyle asansöre gitmis.. O sirada asansörün kapisi açilmis, içinden gene çok sinirli bir adam çikmis.. Bir elinde bir klozet kapagi, belden asagisi da çiplak: "Iste popom, iste evdeki tuvaletin klozet kapagi.. Verecekseniz verin artik su tuvalet kagidini.."
Kadinin biri temizlik yaparken bir lamba bulmus . Bunun tozunu alirken icinden bir Cin cikmis ve dile benden ne dilersen demis. Ama benden sadece uc dilek dileme hakkin var ve de her isteginin iki katini kocana verecegim demis. Kadinda tamam demis. Ve ilk dilegini soylemis. Beni dunyanin en guzel kadini yap demis. Cin bak ama kocan iki kat daha yakisikli olacak demis. Kadin sorun degil demis. Kadinin ikinci dilegi dunyanin en zengin kadini olmak olmus. Cin kadini yine uyarmis.. Bak kocan senin iki katin kadar zengin olacak demis.. Kadin yine sorun degil demis... Sira ucuncu dilege gelmis ve kadin gulerek simdide beni oldurmeyecek hafiflikte bir kalp krizi gecirmemi sagla demis...
Adam kizina Barbie almak ister ve bir oyuncakciya girer. - Vitrindeki Barbie bebek kac para ? diye sorar. Satici - Hangisi beyim ? ve devam eder : - Barbie spora gidiyor 19.95 usd - Barbie alisverisde 19.95 usd - Barbie discoda 19.95 usd - Barbie plajda 19.95 usd Barbie bosandi 265 usd Adam sasirir. -Neden hepsi 19.95 de bosanmis olan 265 usd ? Satici cevaplar : - Cok basit Bosanmis Barbie ile birlikte ; Ken'in evini , arabasini , mobilyalarini da aliyorsunuz. | |
|
can1905 Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 293 Nerden : ankara Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (20/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: BİR KAÇ FIKRA 12 Paz Haz. 08, 2008 12:15 am | |
| | |
|
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (60/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: BİR KAÇ FIKRA 12 C.tesi Tem. 05, 2008 3:32 pm | |
| | |
|