WwW.GenclikCluB.ZForum.Biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.GenclikCluB.ZForum.Biz

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt Olby_archagen@hotmail.comGiriş yap

BİR KAÇ FIKRA 11

3 posters
YazarMesaj
MeMoLi
Admin
Admin
MeMoLi

Cinsiyeti.. : BİR KAÇ FIKRA 11 Bay10bn1
Ruh Hali.. : BİR KAÇ FIKRA 11 Araniyor
Takim : BİR KAÇ FIKRA 11 7jbx8n36wileh5djkytumn6
Personalized field : <marquee><b><font font=\"\" color=\"deepskyblue\" face=\"Bleeding Cowboys\" size=\"3\">Bizimle Her Zaman Bir Adım ÖndNE İ,LNEİLETİYİM GERCEKTEN BİLMİYORUMesiniz</font></marquee>

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
BİR KAÇ FIKRA 11 Left_bar_bleue50/100BİR KAÇ FIKRA 11 Empty_bar_bleue  (50/100)
Aktiflik:
BİR KAÇ FIKRA 11 Left_bar_bleue60/100BİR KAÇ FIKRA 11 Empty_bar_bleue  (60/100)

BİR KAÇ FIKRA 11 Empty
MesajKonu: BİR KAÇ FIKRA 11   BİR KAÇ FIKRA 11 Icon_minitimePtsi Mayıs 12, 2008 9:51 am

•Benzin istasyonunun önünde bir afis:
"Depoyu dolduran lotaryada tutturursa bedava seks kazaniyor." Iki kafadar benzinciye "Doldur depoyu" der, sonra bedava seks için lotaryaya talip olur...
Benzinci sorar: Kafamdan bir sayi tuttum, bilirseniz bedava seks.
"Üç" derler...
Benzinci, "Bilemediniz, ben bes tutmustum."
Bir hafta sonra iki kafadar yine gelir, depo yine doldurulur, yine lotarya...
Bizimkiler "Yedi" der.
Benzinci "Olmadi, ben alti tutmustum".
Üç gün sora yine depoyu "fullerler", yine lotarya...
"Iki" derler, benzinci "Bir" der.
Kafadarlardan biri arkadasina açilir...
"Yahu bu bizi kandiriyor galiba, hep baska rakam söylüyor... Hile yapmasin!"
Diger cevap verir:
"Yok canim kizkardesim arka arkaya iki kere kazandi."

•Bir kadinin cok sevgilisi varmis.. bir gun biri geliyor bir sure geciyor kapi caliyo kadin "eyvah kocam " deyip Temeli bir torbaya sokuyor..aciyo kapiyo meger baska bi sevgilisi.. tabi ikincisini iceri aliyo..bi sure sonra bi kapi sesi daha.. kadin gene "eyvah kocam " diyo onuda bi torbaya atiyo..aciyo kapiyi baska bi sevgilisi ..onuda iceri aliyo bir sure sonra gene kapi..gene ayni olay..oda torbaya..kadin kapiyi aciyo gercekten kocasi bu sefer..herif bi bakiyo evde kocaman uc torba
"bunlar ne "diye soruyo ..karisi pazardan alisveris yaptigini soyluyor.
adam gidiyo birinci torbaya siki bi tekme atiyo.torbadan "gitgitgidak"sesi geliyo..ikinciye atiyo bi tekme "meeee " sesi geliyo ucuncuye bi tekme atiyo..ses yok..bi tekme daha gene ses yok..sert bi ucuncu bir tekme atiyor..torbadan bi ses.
-lan hayvan oglu hayvan ne tekme atiyosun ses gelmiyosa patates ya da sogandir iste....

•Temel'e bak bakalim arabanin sinyalleri calisiyormu, demisler.
- Calisayi,
Calismayi,
calisayi,
calismayi.....

•Adamın biri bi gün her zaman takıldığı bara gitmiş.Barmen bana özel içkimden hazırla demiş.Almış içkisini ve oturmuş masasına.Yan masadaki adamda merak içinde bunu kesiyormuş ve dayanamamış gitmiş yanına sormuş:
-Sizin özel içkinizin sırrı nedir?Adam cevap vermiş
-Aslında bunu kimseye söylemiyorum ama sen şanslısın gel bakalım benimle demiş ve binanın terasına çıkmışlar.Adam
Bak şimdi buradan aşağı atlıycam ve 5. katta aniden durcam demiş.İçkisinden biraz yudumlamış ve atlamış aşaa.gerçekten de 5. katta zınk diye durmuş.Çıkmış hemen meraklı adamın yanına
Bak şimdi de 3. katta durcam demiş ve içkisinden yudumlayarak atlamış aşaa.Yine 3. katta zınk diye durmuş ve koşarak çıkmış meraklı adamın yanına .
Denemek istermisin? demiş..Adam da
Tabii demiş.İçmiş içkiden ve atlamış aşaa.Bu dümdüz girmiş yere.Ambulans gelmiş toplamış bunu yerden.Olayın şokunu yaşayanlar da terketmişler barı.Barmen de adamın yanına gelmiş ve adama
-Ulan süpermen içince çok adi oluyon ha !

•Birgün Temel eşegiyle köyüne dönerken yolda gördügü elma bahcesindeki elmalardan tatmak ister. Bahceye girer ve eşeginin üstünde kolayca eriştigi elmalarla bir güzel karnını doyurur. Tam ayrılacagı sırada bahce sahibi ikisini de görür ve yakalar.. Önce bir güzel eşegi döver, ardından da Temel'i pataklar. Dayaktan sonra dayanamayan Temel sorar :
- Tamam tövdün, anladık ta sana pirşey sormak isteyrum!
- Sor bakalım.
- Neden önce beni degul de eşegi dövdün ?
- Seni önce dövseydim eşek kacardı da ondan !...

•Dört kişilik avcı grubu, tecrübeli avcı Temel'in önderliginde ormanda ilerlemektedirler. Karşılarına küçük bir delik çıkar. Temel:
`Yatın yere, tavşan deligi !'
Bütün avcılar yere yatarlar. Gerçekten bir müddet sonra delikten tavşan çikar. Avcılar hemen vururlar. Tekrar yürümeye başlarlar. Bir süre sonra büyükçe bir delik çıkar karşılarına. Temel :
`Yatın yere, tilki deligi !'
Yatarlar. Biraz sonra tilki çıkar. Onu da vururlar. Tekrar yola düşerler. Bu defa daha büyük bir delik çıkar. Temel :
`Yatın yere, ayı ini !'
Yere yatarlar ve çıkan ayıyı vururlar. ıyice keyiflanan avcılar yürümeye devam ederler. Kısa bir zamansonra kocaman bir deligin başında dururlar. Acemiler hep birden Temel'e bakar. Temel :
`Uşaklar ne çıkacagını bilmiyorum. Ama yatın yere, ne çıkarsa bahtımıza !' . . .
Ertesi gün gazetelerde :
`Dört avcı tren altında can verdi...'

•Köyün birinde dünyanin en yasli adaminin yasadigini haber almis televizyoncular... Hemen kameralar, naklen yayin arabalari, köye koyulmus... Ihtiyari kahvede en öne oturtup karsisina kameralari koymuslar... Muhabirler sormaya baslamis...
"Bu kadar güzel yasama kimbilir ne güzel anilar sigdirmissinizdir... Bir güzel aninizi anlatir misiniz?..."
"Anlatayim" demis ihtiyar... "Birgün aganin eseginin taze sipasi kaybolmustu. Gittik köyün delikanlilari sipayi aramaya... Sipayi bulduk dagin arkasinda... Baglayip dagdan indirirken serde gençlik var. Sipa gözümüze çok güzel göründü..."
Muhabirler kizarmis...
"Aman dede, geç bunu, daha güzel bir anin yok mu?" demisler...
"Var" demis ihtiyar... "Birgün muhtarin kizi kayboldu... Köyün delikanlilari gittik kizi aramaya... Kizi bulduk dagin arkasinda... Dagdan indirirken serde gençlik var, kiz gözümüze çok güzel göründü..."
"Öhööö... Ühüüü... Pöööhö" diye muhabir gene kesmis dedenin sözünü...
"Iyi anilari geç dede" demis. "Sen en iyisi bir kötü anini anlat bize..."
Ihtiyar baslamis anlatmaya...
"Bir gün ben kayboldum..."

•Bir gemici geç vakit otele gelmis.Yer olup olmadigini sormus:
- Iki kisilik bir odada tek yatagim var, demis resepsiyon görevlisi,ancak pek tavsiye etmem. Çünkü öteki yatakta fena halde horlayan bir delikanli yatiyor.
- Ziyani yok, demis gemici, verin bana o yatagi...
Ertesi sabah gemici hesabi ödemeye indiginde otelci sormus:
- Nasil uyuyabildiniz mi?
- Çok güzel uyudum, demis gemici...
- Yaninizdaki müsteri hiç horlamadi mi?
- Hiç horlamadi...
- Ama nasil olur?..
- Odaya girince yanagindan "Merhaba güzel çocuk" diye bir makas aldim. Sabaha kadar gözlerini kirpmadan yatakta oturdu...

•Cok soguk bir kis gunu padisah, tebdil'i kiyafet gezmeye karar vermis.Yanina basvezirini alip yola cikmis. Bir dere kenarinda calisan yasli bir adam gormusler.. Adam elindeki derileri suya sokup, doverek tabakliyormus.Padisah, ihtiyari selamlamis.
" Selamunaleykum ey pir'i fani..."
" Aleykumselam ey serdar'i cihan..."
Padisah sormus.
" Altilarda ne yaptin ?"
" Altiya alti katmayinca, otuz ikiye yetmiyor..."
Padisah gene sormus.
" Geceleri kalkmadin mi ?"
" Kalktik...Lakin, ellere yaradi..."
Padisah gulmus.
" Bir kaz gondersem yolar misin ?"
" Hem de ciyaklatmadan..."
Padisahla basvezir adamin yanindan ayrilip yola koyulmuslar.Padisah basvezire donmus.
" Ne konustugumuzu anladin mi ?"
" Hayir padisahim..."
Padisah sinirlenmis.
" Bu aksama kadar ne konustugumuzu anlamazsan kelle ni alirim."
Korkuya kapilan basvezir, padisahi saraya biraktiktan sonra telasla dere kenarina donmus. Bakmis adam hala orada calisiyor..
" Ne konustunuz siz padisahla..."
Adam, basveziri soyle bir suzmus. " Kusura bakma. Bedava soyleyemem. Ver bir yuz altin soyleyeyim.." Basvezir, yuz altin vermis.
" Sen padisahi, serdar'i cihan, diye selamladin. Nereden anladin padisah oldugunu.."
" Ben dericiyim. Onun sirtindaki kurku padisahtan baskasi giyemezdi.." Vezir kafasini kasimis.
" Peki, altilara alti katmayinca, otuz ikiye yetmiyor ne demek..."
Adam, bu soruya cevap vermek icin de bir yuz altin daha almis. " Padisah, alti aylik yaz doneminde calismadin mi ki, kis gunu calisiyorsun, diye sordu. Ben de, yalnizca alti ay yaz degil, alti ay da kis calismazsak, yemek bulamiyoruz dedim." Vezir bir soru daha sormus...
" Geceleri kalkmadin mi ne demek ?" Adam bir yuz altin daha almis.
" Cocuklarin yok mu diye sordu..Var, ama hepsi kiz. Evlendiler, baskasina yaradilar, dedim..." Vezir gene kafasini sallamis.
" Bir de kaz gonderirsem dedi, o ne demek..."
Adam gulmus.
" Onu da sen bul..."
can1905
Admin Adayı
Admin Adayı
can1905

Ruh Hali.. : BİR KAÇ FIKRA 11 Araniyor
Personalized field :

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
BİR KAÇ FIKRA 11 Left_bar_bleue20/100BİR KAÇ FIKRA 11 Empty_bar_bleue  (20/100)
Aktiflik:
BİR KAÇ FIKRA 11 Left_bar_bleue75/100BİR KAÇ FIKRA 11 Empty_bar_bleue  (75/100)

BİR KAÇ FIKRA 11 Empty
MesajKonu: Geri: BİR KAÇ FIKRA 11   BİR KAÇ FIKRA 11 Icon_minitimePaz Haz. 08, 2008 12:15 am

süper memo
---MEKANSIZ---
Admin Adayı
Admin Adayı
---MEKANSIZ---

Ruh Hali.. : BİR KAÇ FIKRA 11 Stresli
Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ.

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
BİR KAÇ FIKRA 11 Left_bar_bleue60/100BİR KAÇ FIKRA 11 Empty_bar_bleue  (60/100)
Aktiflik:
BİR KAÇ FIKRA 11 Left_bar_bleue75/100BİR KAÇ FIKRA 11 Empty_bar_bleue  (75/100)

BİR KAÇ FIKRA 11 Empty
MesajKonu: Geri: BİR KAÇ FIKRA 11   BİR KAÇ FIKRA 11 Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 3:31 pm

güseeeeeeeeel

BİR KAÇ FIKRA 11
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-