MeMoLi Admin
Mesaj Sayısı : 333 Nerden : bilgisayarın başından Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font=\"\" color=\"deepskyblue\" face=\"Bleeding Cowboys\" size=\"3\">Bizimle Her Zaman Bir Adım ÖndNE İ,LNEİLETİYİM GERCEKTEN BİLMİYORUMesiniz</font></marquee> Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (50/100) Aktiflik: (60/100)
| Konu: BİR KAÇ FIKRA 9 Ptsi Mayıs 12, 2008 9:50 am | |
| •Yillarca, iki kahraman heykeli, biri erkek, biri disi, birbirlerine bakar durumda parkta dururlarmis, ta ki bir gün bir melek cennetten onlar için gelene kadar. -"Sizler iyi ve örnek heykel oldunuz, bu yüzden ben de size özel bir hediye verecegim.Yarim saat için sizi canlandiracagim, siz de bu sure içinde isteyip de yapamadiginiz seyleri yapabileceksiniz." demis. Ve melek ellerini çirpar çirpmaz heykeller canlanmis. Iki heykel önce birbirlerine biraz utanarak yaklasmislar, ama sonra hizla parktaki caliliklarin arkasina kosmuslar. Kisa bir süre sonra caliliklarin arkasindan kikirdesmeler, kahkahalar duyulmus, calilar sallanmis.... Onbes dakika sonra, caliliklardan cikmislar, ikisinin de yüzünde bir tebessum varmis tabi. -"Onbes dakikaniz daha var," demis melek, gözlerini anlamli anlamli kirparak. Disi heykelin yüzündeki tebessüm biraz daha yayilmis ve hemen erkek heykele dönüp: "Harika! Ama bu sefer güvercinleri sen tut, ben kafalarina yapayim" demis.....
•Hz.Isa bir gün yolda perisan bir adama rastlamis.. Derdini anlamak için yaklasip sormus neyin var diye..adam: -" aman sorma", demis... "oglumu kaybettim onu ariyorum..." Isa: -" peki oglum bir anlat bakiyim adam: -"ellerinde ve ayaklarinda civi delikleri vardi demis.. Isa, sok olmus ve adama sarilip haykirmis: -" baba...!" adam da sasirmis ve o da, Isa'ya sarilmis: -" pinokyo...!"
•Moskova'da bir ilkokul ogretmeni cocuklara sorar: -"Turkiyenin para birimi nedir?" En arkadan bir firlama parmak kaldirir: -"Kere; ogretmenim!" -"Bilemedin, otur. bilen var mi? Afacan oturmaz, cevabinin dogrulugunda israrlidir. "Ogretmenim!" der; "Turkiyenin parasinin `kere' olduguna eminim Daha dun ablam Istanbul'dan dondu.. Annemle birlikte bavulu acmaya basladilar... Babam da sormaya basladi.. "Bu kazak icin kac kere verdin?..Bu sutyen icin kac kere verdin.. Bu ayakkabi icin kac kere verdin.. Bu bluz icin kac kere verdin?.."
•Osmanli donanmasiyla Venedik donanmasi arasinda savas çikmis. Venedik donanmasinin komutani Andrea Doria imis. Gözcü Osmanli donanmasinin yaklastigini fark edince hemen Andrea Doria'ya haber vermis: -Osmanli yaklasiyoor. Andrea Doria sormus: -Kaç gemi var? Gözcü: -10-20 kadar. Komutan hemen emir erini çagirmis: Oglum bana hemen kirmizi gömlegimi getir. Emir eri sasirmis: -Niçin komutanim? Andrea Doria: -Savasirken yaralanacagiz. Kan izi belli olmasin ve de askerlerin cesareti kirilmasin diye...Bu arada gözcüden yine ses gelmi$: Efendim 50 kadar oldular. Andrea Doria heyecanlanmis ve emir erine tekrar seslenmis: -Gömlegi bosver. Sen bana kahverengi pantolonumu getir..
•Kadina sormuslar: -Sevisirken kocanizla konusur musunuz? Kadin yanitlamis: -Ararsa niye konusmayayim!?
•Temel dahiliyeciye gitmis.Doktor ona neyinin oldugunu sormus. -Oksurayrum,demis Temel. -Ne zamanlar oksuruyorsun? -Tuvalette oturayurken kapiyu tiklattiklari zaman,demis Temel.
•Temel hastalanmis, doktora gitmis. Doktor Temel'i muayine ettikten sonra yeni dogum yapmis bir kadinin memesinden süt emerse hastaliginin iyi olacagini söylemis. Temel kara kara düsünerek doktorun yanindan cikmis. Nerden bulacagini kimden isteyecegini düsünürken aklina arkadasi Dursun'un karisi Fadime gelmis. "O yeni dogum yapmisti, rica eder sütünden icerim" diye düsünerek kapiya dayanmis. Kapiyi Fadime acmis, Temel "Dursun evde mi?" diye sormus Fadime "yok" demis. Temel utana sikila derdini acmis. Fadime de "N'olacak ula alti üstü bir kac damla süt, hem sevaptir gir iceri demis" Fadime memesini acmis Temel'in agzina vermis. Temel memeyi emmeye baslamis. Temel emdikce Fadime tahrik olmus. Dayanamaz duruma gelmis. Temel'e "Ula Temel baska birsey de ister misin?" diye sormus. Temel "Ayip olmaz mi?" diye yanitlamis. Fadime ihtirasli bir sekilde "Niye ayip olsun?" diye cevap vermis. Temel "Iyi oyleyse, ayip olmazsa bir iki tane bisküit ver, katiksiz süt icilmiyor" demis.
•Karadenizliler doguda ruslarla sicak savastalar.Herbiri belinden el bombalarini cekip rus askerlerinin oldugu tarafa atiyorlarmis.ruslarda bombalarin pimini cekip tekrar bu tarafa atiyorlarmis
•Temel ic hastaliklari uzmanina gitmis. Doktor "Sikayetiniz nedir ?" dediginde: "Bir suredir sessiz sessiz yellenmeye basladim.Ne tavsiye edersiniz ?" demis. Doktor: "Once bir kulak doktoruna gitmenizi tavsiye ederim !!!"
•Ali babasina sormus: -Baba ben nasil dünyaya geldim? -Gece annenle yatmaya gittigimizde yatagin çevresine seker koyduk. Sabah kalktigimizda sen gelmistin. Ali'nin bu fikir ilgisini çekmisve denemeye karar vermis. Yatarken yataginin çevresine seker koymus. Sabah bütün karinca, böcekler, vs yatagin çevresindeymis. Ali, Ulan demis, simdi size elimin tersiyle bir korum. Ama baba yüregi dayanmaz ki.
•Karadenizlinin birisi bara girmis 'barmen bey' demis, 'limonsuz tekila' Barmen: Beyefendi limonumuz kalmadi kusura bakmayin portakalsiz versek olur mu?
•Temelle Dursun ormanda uyuyorlar bir ara Temel Dursuna sesleniyor. -Dursun ormanin guzelligine bak. Dursun: -Agaclardan goremiyorumki. | |
|
can1905 Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 293 Nerden : ankara Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (20/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: BİR KAÇ FIKRA 9 Paz Haz. 08, 2008 12:16 am | |
| | |
|
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (60/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: BİR KAÇ FIKRA 9 C.tesi Tem. 05, 2008 3:31 pm | |
| | |
|