MeMoLi Admin
Mesaj Sayısı : 333 Nerden : bilgisayarın başından Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font=\"\" color=\"deepskyblue\" face=\"Bleeding Cowboys\" size=\"3\">Bizimle Her Zaman Bir Adım ÖndNE İ,LNEİLETİYİM GERCEKTEN BİLMİYORUMesiniz</font></marquee> Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (50/100) Aktiflik: (60/100)
| Konu: BİR KAÇ FIKRA 8 Ptsi Mayıs 12, 2008 9:49 am | |
| •Temel dahiliyeci olmuş ve buna bir gün kadının biri gelmiş, demiş ki: -Doktor bey ne yesem onu sıçıyorum. Pasta yiyorum pasta cıkıyor ekmek yiyorum ekmek çıkıyor,demiş. Temel de : -O zaman bok ye, demiş.
•Adamin biri birgun kizilderililerin arasina dusmus. "Eyvah !" demis "boku yedik !". O sirada gok yarilmis ve sakalli bir adam bulutlarin arasindan ortaya cikmis. Adam kukreyerek soyle demis: "Haaaaaayiiir daha yemediiiin !!!". Bizimki sasirmis "Peki ne yapmaliyim?" demis. Adam: "Su kafasinda uzun tuy olan adamin kafasini ucuuuur " demis. Bizimki sormus "Tamam ama nasil?", "yanindaki adamin baltasini yuruuuuut" olmus gokteki adamin cevabi. Neyse bizimki kapmis baltayi, ucurmus kafasinda uzun tuy olan adamin kafasini. Gokteki adam yine kukreyerek: " asil simdiii boku yediiiiin" demis.
•Iki arkadas tren istasyonundan gecerken istasyonun bir kosesinde oturmus yasli bir kizilderili gorurler.Biri digerine : -" Su gordugun kizilderili cok zekidir hic bir seyi unutmaz" Kizilderiliyi ilk kez goren ise "simdi anlariz" der ve kizilderilinin yanina yaklasip : -" 10 yil once bu gun sabah kahvaltisinda ne yemistin" der Kizilderili adamin yuzune bile bakmadan: "Yumurta" der. Aradan 10 yil gecer ve soruyu soran kisi yine tesadufen ayni tren istasyonundan gecer ve ayni kizilderiliyi gorur.Kizilderili aynen 10 yil once oturdugu yerde oturuyordur.Yanina yaklasip sorar: -" Nasildi? " Kizilderili hic dusunmeden cevaplar: -" Rafadan! "
•Temel eczacılık fakültesini bitirmiş. Fakat eczane açacak parası yok, Girmiş bir eczaneye: - Beyefendi sizde soğan var mı? Adam Temel'i başından savmış.Temel bu durur mu? Hergün yeni saçma soru larla geliyormuş. Birgün eczacı Temel'e: -Kardeşim senin derdin ne? -Burayı bana sat. Eczaci kurtulmak icin eczaneyi satmış,birkaç gun sonra Eczaneyi satan adam içeri girmiş,Temel'e: -Siz de soğan varmı? demiş... Temel adama 'biz de soğan var ama senin reçeten var mı?'demis....
•Titanik battığında üç kişi kurtulur. (İngiliz,Fransız ve Temel)İngiliz sadece golf sopasını, Fransız sadece golf topunu, Temel de hamsi konservesini kurtarabilmiş. Bunların canları çok sıkılmış. Fransız hadi golf oynayalım demiş. İngiliz de katılmış. Temel de çok sevinmiş sonra da benim hamsiyi yeriz ,ama ben nasıl oynandığını bilmiyorum deyince ,çok kolay, Sopa, top ve delik lazım demişler. İngiliz: Bende sopa var. Fransız: Bende de top var. Temel: Ben oynameyrum.
•Temel bara gitmiş. Yanındaki kadınla sohbet ederken kadın: -Ben lezbiyenim , demiş. Temel lezbiyenin ne olduğunu sorunca, kadın: -Ben yalnızca kadınlarla beraber olurum, demiş. Temel' in hoşuna gitmiş. -Pen ta sizin cibu lezbiyenum, demiş.
•Temel Ingiltere'ye gidecekmis. Arkadasi Cemal Ingilterede trafigin soldan oldugunu ve bunu unutmasinin Temel için oldukça tehlikeli olacagini söyleyip, dikkatli sürmesini ögütlediginde, Temel: "Merak etme geçen gün Rize'den Samsun'a soldan gittimdi, bunun nekadar tehlikeli olduğunu bilirim daa !!!"
•Dört kisilik bir egitim uçagı Karadeniz kiyilarinda bir mezarliga düsmüs...... Lazlar 80 ceset cikarmislar ve ölü sayisinin artmasindan korkuyorlarmis.
•Bir alman, bir ingiliz, bir fransiz uçaga binmisler. laz içerden kaldirmis kafayi: "-Ulan gene mi siz?"
•Bill Gates ,güzel bir kizla evlenmis,güzel bir dügünden sonra ilk gecelerini geçirmisler, ertesi gün kiza arkadaslari sormus nasil geçti gece, Bill gibi biriyle evlenmek nasıl bisey diye.. O da kafayı sallaya sallaya: -"I understood what microsoft means...", demis.
•Temelle Dursun, kamyona 6 metre yüksekliginde esya yüklemisler. Istanbul'a götürüyorlar.Giderken, 100 metre ileride bir köprü gözlerine çarpmis. Köprü yüksekligi 4.50 m. diye belirtilmis. Temel arabayi köprüye 15 metre kala yavaslatmis. Dursun etrafa bakmıs.Temel'e: -" Temel gazla, etrafta polis falan yok".
•Hayvansever bir kekeme birgun Topagacinda yururken yolun ortasinda bir at olusu gorur ve hemen karakola telefon eder. Polise -buuurrddaaa biiirrrr aaattt ollluussuu vvaarr der.Polis nerede diye sorar. Kekeme anlatmaya calisir. -Tooooooppp polis "Topkapıda mı?" der -Haaaayyyiiiiirrr polis sinirlenerek telefonu kapatir. 5 dakika sonra kekeme tekrar arar ve: -bbuuuuuurrrrddaaa biiiiirrrr aaattt ollluuusssuu vaaaaarrrr der. Polis tekrar nerede diye sorar. kekeme: -Toooooooopp diye baslar. Polis yine sinirlenerek telefonu kapatir. Kekeme bir saat boyunca her bes dakikada bir arar ayni seyleri soyler ve sonunda polis telefonu kapatir. Aradan 2 saat geçer ve bu sure içinde kekeme hiç aramaz, Polis tam kurtuldum diye dusunurken kekeme tekrar arar ve -buuuurrr ddddaaaa bbbiiiiiiirrrr aaattttttt ooollluuussssuu vaaaaaarrrrrr der. polis tekrar sorar nerede Topkapi dami? Kekeme soyle der; Ooorrrraaaaayyyyyyaa ggöööööötttuuuurrrddduuummmmm!!
•Kekemenin biri birgun Beşıktaş'ta kekeme okulunu ararken okulun yerini bulamamış, en yakınındakı bir bakkala girip: - Kakakakarrdeşşşşş, bubububurraaalarrrrdaddadadadbı kekekemememe okukukukuluuu varmış, nenenenerededede bibibiliyomusususun ? diye sormuş. Bakkalda: - Okulun yerini bilmiyorum ama ağbiy, senin okula hiç ihtiyacınyok bence gayet iyi kekeliyorsun...
•Italya'da Vatikan yakinlarinda bir eve gece hirsiz girmis. Hirsiz evin içinde karanlikta ilerlerken arkasindan bir ses gelmis: Seni ben görüyorum. Isa da görüyor! Hirsiz panik içinde bir köseye sinip ve farkedilmemeyi ümit ederken ses tekrar yükselmis: - Seni ben görüyorum. Isa da görüyor! Hirsiz sesin kendine seslendigine emin olunca el fenerini açip, sesin sahibini aramaya baslamis ve bakmis bir Papagan! Saskinlikla söylemis: - Konusan sen miydin? Papagan tekrar konusmus: - Evet.. Bunun üzerine Hirsiz: - Ama sen Papagansin! Papagan cevap vermis: - Evet ben Papaganim...Isa da Doberman.. | |
|
can1905 Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 293 Nerden : ankara Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (20/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: BİR KAÇ FIKRA 8 Paz Haz. 08, 2008 12:16 am | |
| | |
|
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (60/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: BİR KAÇ FIKRA 8 C.tesi Tem. 05, 2008 3:30 pm | |
| | |
|