WwW.GenclikCluB.ZForum.Biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.GenclikCluB.ZForum.Biz

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt Olby_archagen@hotmail.comGiriş yap

BİR KAÇ FIKRA 7

3 posters
YazarMesaj
MeMoLi
Admin
Admin
MeMoLi

Cinsiyeti.. : BİR KAÇ FIKRA 7 Bay10bn1
Ruh Hali.. : BİR KAÇ FIKRA 7 Araniyor
Takim : BİR KAÇ FIKRA 7 7jbx8n36wileh5djkytumn6
Personalized field : <marquee><b><font font=\"\" color=\"deepskyblue\" face=\"Bleeding Cowboys\" size=\"3\">Bizimle Her Zaman Bir Adım ÖndNE İ,LNEİLETİYİM GERCEKTEN BİLMİYORUMesiniz</font></marquee>

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
BİR KAÇ FIKRA 7 Left_bar_bleue50/100BİR KAÇ FIKRA 7 Empty_bar_bleue  (50/100)
Aktiflik:
BİR KAÇ FIKRA 7 Left_bar_bleue60/100BİR KAÇ FIKRA 7 Empty_bar_bleue  (60/100)

BİR KAÇ FIKRA 7 Empty
MesajKonu: BİR KAÇ FIKRA 7   BİR KAÇ FIKRA 7 Icon_minitimePtsi Mayıs 12, 2008 9:46 am

•Duygu Asena, yolda yürümektedir. Parkın birinde Küçük Asım'ı masum masum oynarken görür: "N'apıyorsun sen evladım?" diye sorar. Küçük Asım: "Feminist yapıyorum teyze" der. Asena, doğal olarak birtakım çamurlarla nasıl feminist yapılabildiğini merak eder. Küçük Asım anlatır: "İşte, şu çomakları şu çamurdan bedene yapıştırıyorum, otlardan saç yapıyorum, gazoz kapağından şapka, sonra üzerine sıçınca feminist oluyor!" Duygu Asena, duygulu bir kadın olarak sinirlenir ve çocuğa bir şaplak patlatır. Ertesi gün Küçük Asım'ı yine görür ve akıllanmıştır umuduyla yine sorar: "N'apıyorsun evladım?". "Feminist yapıyorum teyze".. nasıl yapıldığı konusunda da yine aynı cevabı alınca, bu sefer adamakallı döver. Bu, bir hafta boyunca böyle gider. Asena, feminist inadıyla hala Asım'a eğitim amaçlı dayaklar atmaktadır. Nihayet birgün, Küçük Asım, farklı bir cevap verir, "Erkek yapıyorum" der. Asena, büyük bir zevkle "Nasıl yapıyorsun evladım?" diye sorar. Çocuk anlatır: "İşte, şu çomakları şu çamurdan bedene yapıştırıyorum, otlardan saç yapıyorum, gazoz kapağından da şapka yapınca erkek oluyor!". Asena, merak içerisinde sorar: "Eeee, üzerine sıçmayacak mısın?". Küçük Asım, sırıtır: "Yok teyze, üzerine sıçarsam, feminist olur."

•Sınıfta öğretmen sormuş: Dalda üç kuş var, birini vurdum kaç tane kalır? Çocuk cevaplamış: Hiç kalmaz örtmenim. "Olur mu oğlum" demiş öğretmen, "2 tane kalır." "Olmaz öğretmenim" demiş çocuk, "siz birini vurunca diğerleri aptal değil ya sesten ürküp kaçarlar..." Öğretmen şaşırmış ve " Aferin oğlum, cevabın yanlış ama düşünce tarzını beğendim." demiş. Sonra çocuk, "Öğretmenim, ben de size bir şey sormak istiyorum: Karşıdan üç tane bayan geliyor, üçü de dondurma yiyor, ama biri yalayarak, biri ısırarak, diğeri de emerek yiyor dondurmayı. Sizce bunlardan hangisi evlidir? " Öğretmen kızmış ama, cevap veremedi dedirtmemek için belli etmemiş, "Emerek yiyen evlidir" demiş. Çocuk, "Olur mu öğretmenim ne alakası var, parmağında yüzük olan evlidir" demiş, "Ama düşünce tarzınızı beğendim."

•Doktor hastasını telefonla arar ve hastasına bir kötü birde çok kötü haberi olduğunu söyler. Daha sonrada ilk önce hangisini söylememi istersiniz diye sorar. Hasta ilk önce kötü haberi duymak istediğini söyler. Doktor hastaya "Tahlillerinizi aldım ve ne yazık ki 24 saat ömrünüz kaldı." der. Hasta yıkılmıştır. Doktora sorar "Daha kötü haber ne olabilirki ?"
Doktor "Dünden beri sizi arıyorum ama telefonunuzu daha yeni düşürebildim."

•Askerde kamuflaj yarışması var... Herkes cuvallara giriyor,, komutan gelip tekme atıyor onlarda hayvan sesleri çıkarıyorlar komutan onaylıyor... Birinci çuvala vuruyor.. Hav hav hav. Komutan aferin diyor köpek çuvalı.... İkinci çuvala vuruyor, miyav miyav.. Komutan gene beğeniyor.. Böyle on onbeş çuval geziyor. Hepsi çok iyi taklit yapıyorlar... Enson çuvala vuruyor ses yok... Daha sert vuruyor gene ses yok, tekme, tokat, tahta, tüfek, ses yok... Askerlere emir veriyor iyicene tekmeleyin... Çuvaldan kan sızmaya başlıyor.. Beş dakika sonra da ince, bitkin bir ses: "Patateeeeeees"

•Bir adam diğerine sordu: Köpeğinizi satın almak istiyorum ama sadık mıdır?
-Hem de fazlasıyla sadık. Size bu konuda yüzde 100 garanti verebilirim.
-Nasıl bu kadar emin olabilirsiniz?
Şimdiye kadar 5 kere sattım. Her seferinde de geri geldi.

•İki general bir cafede oturup konuşuyorlarmış. İçkinin de etkisiyle generalin biri "benim bir erim var çok salak demiş. Diğeriyse "hayır, benim bir erim var o daha da salaktır." demiş. Tartışma çok büyümeden kimin askerinin daha salak olduğunu anlamak için yarışma gibi bir şey yapmaya karar vermişler. İlk general askerini yanına çağırıp "oğlum, git bana şu 5000 lirayla bir Mercedes al gel" demiş. İkinci general de askerini çağırıp "git bak ben ordu evinde miyim?" demiş. İki asker yolda karşılaşmışlar. İlki "ya benim general çok salak. Bu günün pazar olduğunu bildiği halde beni araba aldırmaya gönderdi." demiş. İkincisiyse "benim general daha salak. Yanında telefon dururken, beni ordu evine gönderdi." demiş.

•Şişman bir adamın karşısına bir gün bir cin çıkar. Cin 3 şey dile benden der. Adam şişman olduğu için ilk olarak ince olmak isterim der. İkinci olarakta şimdiye kadar kadınlardan hep uzak oldum, onlara yakın olmak isterim. Son olarakta hep uçmak isterdim onun içinde kanatlarım olsun isterim der. Cin peki der ve Adamı ince kanatlı bir orkit yapar.

•Temel trene binmiş, Kontrol gelmiş, biletinin İstanbul'a olduğunu, trenin Ankara'ya gittiğini söylemiş. Temel kendinden emin, - Peçi maçinist yanlış istikamete cittiğini piliy mi, demiş.

•Temel hayvanat bahcesinde gezerken acik buldugu bir kafesten iceri dalmis.
-hoop dur ne yapiyorsun orasi aslan kafesi, diye bagirmislar. Temel geri donmus,
-Sanki aslanunuzi yeduk demis.

•Temel Cemal`e bir bilmece soruyor:
-Kafestedur saridur oter.
-Kanaryadur.
-pilmedun, paluktur.
-sari paluk olurmi?
-poyadum.
-Kafestedur dedun?
- pen koydum da.
Paluk hic oter mi?
- bu da bilmecenun sasirtmacasidur!

•Clintonlar tatildeyken, Beyaz Saray'in papagani ölmüş. Yenisini almislar. Ancak satici uyarida bulunmus :
Daha once bir genelev sahibesine aitti.. Eve donduklerinde iceri ilk giren Chelsea olmus. Papagan,
"Cok genc" diye bagirmis.. Ardindan Hillary girmis. Papagan
"Cok yasli" demis.. Derken, Papagan sevincten kanat cirpmis ve Clinton iceri girdiginde:
"Selam Bill, gorusmeyeli nasilsin ?"

•Adanali Cemal, Kayserili Kemal ve Temel bu üç arkadas Bogaz Koprusunde tamir yapiyorlarmis ve karılarıda bunlara yemeleri icin bir seyler hazirliyormus. Ama hep ayni seyler. Kayserili yemek torbasini aciyor pastirmali ekmek. Adanali aciyor kofte ekmek. Temel aciyor ekmek arasi hamsi. Bu hep boyle devam ediyormus. Neyse gunlerden birgun bunlarin canına tak etmiş ve demişler yine ayni şeyleri hazırladılarsa kendimizi kopruden atalim. Adanali bakmis ekmege kofteli hop assaga atlamıs,Kayserilininki de pastirmali,oda atlamis asagi. Temel bakmis hamsili, o da dayanamamis ve atlamis.Bunlarin evlerinde de agit yakiliyormus.
Adanalinin karisi: -Vah zavalli kocacigim kofte ekmegi ne cok severdi hep kendi ellerimle hazirlardim.
Kayserili -Vah zavalli kocacigim pastirmali ekmegi ne cok severdi hep kendi ellerimle hazirlardim
Karadenizli ise -Vah zavalli kocacigim hamsili ekmegi ne cok severdi her sabah kalkip kendi hazirlardi..

•FBI eleman alımı icin duyuru yapar. Uc kisi basvurur. FBI binasinda adaylarin hepsiyle tek tek gorusmeler yapılmaktadir. Ilk adam iceri alinir ve su sorular sorulur. "Karini seviyormusun?" "Evet, efendim" "Ulkeni seviyormusun?" "Evet , efendim" "Pekala , biz karini da getirdik.Su an yan odada." der ve masanin uzerine bir tabanca koyar. "Simdi odaya gir ve karini oldur!" Adam silahi alir yan odaya gecer.5 dakika hic ses duyulmaz. Adam tekrar ilk odaya geri doner.Kravati gevsemis,ter icinde kalmistir. "Yapamiyacagim efendim." der ve orayi terk eder. Ikinci adam iceri alinir. Ayni sorular sorulur.ayni yanitlar. Ve ona da iceri girip karisini oldurmesi soylenir.Adam yapamayacagini soyler ve ayrilir.
Son adam girer. Ayni sorular.Ayni cevaplar. Ona da iceri girip karisini oldurmesi soylenir. Adam iceri girer.5-10 saniye sonra icerden silahsesleri gelmeye baslar. BAM,BAM,BAM,BAM,BAM,BAM .... Derken kisa bir sessizlik ve ardindan gurultulu bir cam kirilmasi duyulur. Adam iceri girer , biraz terlemistir. FBI personeli sorar "Ne oldu ?" Adam cevaplar..
"Efendim bana verdiginiz silah kurusiki cikti, o yuzden onu pencerden asagiya atmak zorunda kaldim"

•Köleler ciftlikten kacarken sihirli lamba bulmuslar ve cini lambadan cikarmislar.Cin 10 zenciye sormus:
Dileyin benden ne dilerseniz. Birer dilek dileme hakkınız var.
1. zenci 'beyaz olmak istiyorum' demis, olmus.
10. zenci tebessum etmeye baslamIs.
2. zenci de beyaz olmak istedigini soylemis, olmus.
10. zenci sırıtmaya devam etmiş.
3. zenci de beyaz olmus diledigi dilegiyle...
10. zenci kıkırdamaya baslamıs.
4. zencinin de istegi aynı... 10. zenci gulmeye devam...
5,6,7,8 derkeeen 9. zenci de beyaz olma yonunde istegini kullanmIs.
sIra 10. zenciye gelmis ama adam yerlerde... Gulmekten geberiyor. Cin istegini sormus... Adam nefes almaya fırsat buldugu bi ara istegini garip bir bogurtu ile belirtmis:
"HEPSiNi ZENCi YAP!".
can1905
Admin Adayı
Admin Adayı
can1905

Ruh Hali.. : BİR KAÇ FIKRA 7 Araniyor
Personalized field :

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
BİR KAÇ FIKRA 7 Left_bar_bleue20/100BİR KAÇ FIKRA 7 Empty_bar_bleue  (20/100)
Aktiflik:
BİR KAÇ FIKRA 7 Left_bar_bleue75/100BİR KAÇ FIKRA 7 Empty_bar_bleue  (75/100)

BİR KAÇ FIKRA 7 Empty
MesajKonu: Geri: BİR KAÇ FIKRA 7   BİR KAÇ FIKRA 7 Icon_minitimePaz Haz. 08, 2008 12:17 am

süper memo
---MEKANSIZ---
Admin Adayı
Admin Adayı
---MEKANSIZ---

Ruh Hali.. : BİR KAÇ FIKRA 7 Stresli
Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ.

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
BİR KAÇ FIKRA 7 Left_bar_bleue60/100BİR KAÇ FIKRA 7 Empty_bar_bleue  (60/100)
Aktiflik:
BİR KAÇ FIKRA 7 Left_bar_bleue75/100BİR KAÇ FIKRA 7 Empty_bar_bleue  (75/100)

BİR KAÇ FIKRA 7 Empty
MesajKonu: Geri: BİR KAÇ FIKRA 7   BİR KAÇ FIKRA 7 Icon_minitimeC.tesi Tem. 05, 2008 3:30 pm

güsel

BİR KAÇ FIKRA 7
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-