MeMoLi Admin
Mesaj Sayısı : 333 Nerden : bilgisayarın başından Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font=\"\" color=\"deepskyblue\" face=\"Bleeding Cowboys\" size=\"3\">Bizimle Her Zaman Bir Adım ÖndNE İ,LNEİLETİYİM GERCEKTEN BİLMİYORUMesiniz</font></marquee> Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (50/100) Aktiflik: (60/100)
| Konu: KARIŞIK YAZILAR Ptsi Mayıs 12, 2008 9:33 am | |
| ÖLMEDEN ÖNCE SÖYLENMİŞ SON SÖZLER: Vakkas abi, senin için öyle böyle diyolar... Doğru mu? Canikom, bu etin tadı sana da biraz garip gelmedi mi?.. Müjdemi isterimTuran abi, bir kızın daha oldu... Hala karlı gösteriyor mu hanım?.. Elektrikçiye ne gerek var canım, ben hallederim... Bak şimdi nasıl sollıycaz... Aya bak aya, kamyon farı gibi !!!... Ben denedim, korkmayın... Yav Hayrettin abi burası Fener tribünü değil galiba... Hıhıha... Bak gelen şey köpekbalığına ne kadar da benziyo... Rasim abi, kafesin kapısı kapalı değil mi?.. Nalan, bi kibrit yak da bakalım ne kokusuymuş... Ben yağmura alışığım... Deniz çocuğuyuz biz... Bize bişey olmaz... Daha ne kadar kötü olabilir ki? Bakın Çocuklar, bu deney seti, kapağı açılınca güvenlik önlemi olarak elektriği keser.. Ordular ilk hedefiniz ....Allah..Allah..Allah...Allah... Yapma Satılmış abi, şeytan doldurur. Olm bak, ipte yürüyebiliyorum. Bak şimdi, karşıki adaya yüzerek gidip gelicem. Gönder gönder, ben tutarım... Bekle Cemşit abi ben bi dalıp çıkacağım... Gel abi burası boyu geçmiyor... Korkma hayatım, arabamızda ABS ve airbag mevcut.. Aabi çok seri bir araba bu yaa... Bana ait bir koli varmış onu almaya geldim... Oğlum.. 5 taş çaldım ruhun bile duymadı... Demek piranha dedikleri şey bu.. Hıho.Bak Hulusi abi bıyıkları ile oynuyom bi şey olmuyor... O irmikleri neden aldın Nurhan.. Helva mı yapıcan?.. Doğalgazın ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor ve doğalgazla çalışan ilk ocağı huzurlarınızda yakıyorum... Evladım, beni karşıdan karşıya geçirir misin?.. Geeeel, geeel sağ yaaap geeel... Bah bah bah hala uzunlarla geliyor... Kim bekler lan yeşilin yanmasını?! Eşşek şakası yapmayın lan... Baba... Ben hamileyim... Korkma hanım bu saatte kapımızı kim çalacak, tanıdık biridir... Bak Kadri abi, suyun derinliği önemli değil, asıl iş atlamasını bilmek... Sağ serbest... Beni koru...
TOP ATIŞI Temel İstanbul'a gelmiş yürüyormuş. Bu arada 5 dakikada bir top atışları duyulmaktaymış. Merak edip sormuş 'hemşerim bu top atışları neyin nesi?' diye. Kraliçe Elizabeth'in gelmesi sebebiyle top atışı yapıldığı anlatılmış. Aradan yarım saat geçmiş ve top atışları halen sürmekteymiş. Temel yine sormuş bir başkasına 'bu top atışları neden?' diye. Aynı cevabı alınca söylenmiş: "Ulan, yarım saattir bir karıyı vuramadılar, be !"
KUTSAL KİTAPTA ÖYLE YAZIYOR. Bir rahip uzun yoldaymış ve bir akşam bir kasabaya uğramış bir otele yerleşmiş. Biraz dinlendikten sonra aşağı inmiş; barda bir afet kız çalışıyormuş. Başlamışlar sohbete, Ordan burdan derken rahip bağlamış kızı ve odaya çıkalım demiş, nasıl olur demiş kız “Siz bir rahipsiniz!” Merak etme, demiş rahip kutsal kitapta yazıyor. Kız inanmamış ama tamam bana göster eğer yazıyorsa olur demiş; çıkmışlar odaya. O zamanlar her odada bir incil olurmuş, duvarda asılı olan incili almış rahip ve ilk sayfayı açmış aynen şöyle yazıyormuş El yazısıyla : BARDAKİ KIZIN ÜSTÜNE DÜŞ , KESİN İŞ ÇIKARIRSIN BİR DOST...
BUNLARDAN ÇOK VAR Temel omzunda papağanla kahveye girmiş, herkes merakla nereden buldun bunu? Diye sormuşlar. Papağanda bunlardan Trabzon’da çok var demiş.
MAHKUM VE KARINCA Adam 20 seneye mahkum olmuş, 10-15 senesi geçmiş ama devamı gelmiyor. Çok sıkılıyormuş. Bir karınca bulmuş sonra ve onla ilgilenmeye başlamış sürekli. İyice serpilmiş gelişmiş karınca. Sonra adam buna numaralar öğretmeye başlamış , karınca akrobat gibi hopluyor zıplıyor ne öğretse yapıyormuş. Yıllarını vermiş adam karıncaya ve çıkmasına çok az zaman kala ben çıkınca ne iş yapacağım sıkıntısı başlamış. Sonunda karar vermiş bu karıncayla eğlence yerlerinde gösteri yapacak para kazanacakmış. İtinayla bir kutuya koymuş karıncayı tahliye olunca ve doğru bir gece kulübüne gitmiş. Bara gelmi? bir içki söylemiş barmen içkiyi vermiş, adam kutudan karıncayı çıkarmış barın üstüne koymuş ve “barmen barmen!” diye seslenmiş. Barmen dönmüş buyurun beyefendi diye. Şu karıncayı gürüyor musun demiş adam heyecanla. Barmen hemen peçeteyi almış karıncanın üstüne indirmiş “ÖZÜR DİLERİM BEYEFENDİ BURALARDA BÖYLE ŞEYLER PEK OLMAZ ASLINDA!!!”
Yamyamlar yemek yiyorlarmış, annesi oğlum dedeni sevmiyor musun demiş, seviyorum anne demiş oğlan, ee o zaman neden bir tabak daha almıyorsun....
İKİ KÖYLÜ VE DOKTOR İki köylü doktora gitmişler, birisi hasta. Doktor muayeneden sonra ilaçlar yazmış ama ilaçlardan biri fitil. Diğerlerini anlatmış sabah akşam falan diye fitili anlatamamış. Bunu demiş makattan kullanacaksın. Ne? demiş köylüler. Bunu demiş anüs bölgesinden kullanacaksın. Ne ne demişler. Bunu feçes yoluna koyacaksın ne ne ne? Demişler doktor sonunda bunu kıçına sokacaksın diyince köylünün biri dönmüş ötekine BAK GÖRDÜN MÜ DOKTORU KIZDIRDIK!!!
BERBER SIRASI Adam berberin kapısına gelmiş “sırada kaç kişi var ne zaman biter” demiş,berberde 2 saat sürer diyince “iyi” demiş gitmiş adam. Ertesi gün gene gelmiş ve aynı soru. Berber “1 1.5 saat sürer demiş “iyi” demiş adam gitmiş bu olay bir gün sonra gene olmuş ama berber de sinir olmuş çırağına git lan şunun peşinden kimdir nedir öğren demiş. Çırak yarım saat sonra gelmiş “ne oldu demiş berber nereye gitti o?” çırak da “aynen sizin eve usta” demiş...
KOĞUŞ VE SİGARA Komutan gece koğuşları geziyormuş, bir girmiş askerin biri bağdaş kurmuş yatağa sigara içiyor.Çok sinirlenmiş “sen sen sigara içiyorsun haa” diye bağırmış . asker yanıtlamış “İÇİME ÇEMKİYOM Kİ KOMTANIM”
PADİŞAH VE İKTİDAR Padişah zamanında köylünün kapısı çalınmış, “padişah sefere çıkacak oğullarından birini ver” iyi demiş adam oğlanın biri gitmiş bir daha dönmemiş. Yıllar sonra gene çalınmış kapısı “padişah sefere çıkacak oğullarından birini ver” iyi demiş adam ve gidiş o gidiş tabi. Bu olay birkaç kez daha tekrarlanmış adamda oğlan kalmamış. Bir gün gene kapısı çalınmış “ padişah sefere çıkacak oğullarından birini ver” adam dayanamamış : “söyleyin o padişahınıza bir daha sefere çıkacağı zaman kendi iktidarıyla çıksın, benim iktidarıma güvenerek savaş açmasın”
PADİŞAH VE PUŞU Padişah bir uzak ülkenin başa sarılan puşularının methini çok duymuş ve bir ekip oluşturup tez bana 20 tane puşu getirin oradan demiş. Adamlar az gitmiş uz gitmiş o ülkeye gelmişler ama hayatlarında hiç görmedikleri için ne alacaklarını unutmuşlar. Neydi neydi derken biri buldum demiş PUŞT 20 tane puştu getirin dedi padişah bize. O ülkenin 20 tane azılı puştunu alıp yola çıkmışlari dere tepe düz gitmişler ama puştları zaptetmek ne mümküm. Kavga bela istanbul a kadar gelmişler ancak daha fazla tutamamışlar puştları 20 side istanbul da isyan edip dağılmışlar. O gün bugündür İstanbul’da çoktur bunlardan.
HANGİSİ BABAN İki adam yolun ortasında kıyasıya kavga ediyorlarmış, aralarında bir çocukda baba baba diye ağlıyormuş. Polis gelmiş hangisi senin baban demiş çocuk da bilmiyorum zaten onlarda bunun için kavga ediyorlar demiş.
***Temel migros da alışveriş yapıyormuş cep telefonu çalmış arayan Dursun. “ula dursun ula sen nasi pildun benim mikrosta oldugumi?”
PİŞMAN RAHİBE Manastırın en genç ve güzel rahibesi sabah erkenden baş rahibenin odasına gitmiş ve bir itirafta bulunmak istediğini söylemiş. “Ben bir günah işledim dün gece bahçıvanla yattım ne yapmalıyım.” diyince baş rahibe “bir limon al kes ve ortasını yala” demiş. “Hamile kalmamı mı önler” demiş genç kız; “Hayır” demiş rahibe “yüzündeki bu mutluluk ifadesini alır.”
RAHİP VE KARISI İtalya da bir köyde eski zamanda karı koca at arabalarıyla gidiyorlarmış. Yolda yürüyen bir rahip görmüşler yolda uzun durmuşlar ve almışlar. Adam at arabasını kullanıyor rahip ve karısı arkada. Rahip az sonra sarkmaya başlamış kadına kadında hiç ses çıkartmamış. Tam rahip iş üstündeyken teker bir taşa çarpmış ve devrilmişler. Adam bir bakmış rahip karısının üstünde yerde çiftleşmiş durumdalar. Adam bu durumu görünce demiş ki “peder ucuz kurtardık gene, ya gözüne girseydi!!”
KAZADAN SONRA Temel kaza geçirmiş uzun ameliyatlarda sonra iyileşmiş. Doktor temel e bak demiş bundan sonra yüzebilirsin dans edebilirsin bisiklete binebilirsin.... Temel ağlamaya başlamış, “noldu!” demiş doktor, Temel de “Sen büyük adamsın doktor ben bunların hiç birinieskiden yapamıyordum daa!!!”
TEMEL VE ORKİD Temel migrosun önünde elinde bir paket orkid le dikiliyormuş. Karşıdan Dursun gözükmüş. “ula temel bu nedur” demi? dursun “Orkid” demi? Temel “ula sen manyakmisun aleme rezil olayruz” demi? Dursun “öyle deme “ demi? Temel “ha bunla ko?abilisun, yüzebilisun, ata binebilusun...........”
DERE KENARINDA Adam ailesiyle kırlara ormana niyetiyle geziye çıkmış, gitmişler gitmişler dere kenarından geçerlerken bir bakmış adam iki erkek uygunsuz durumda, hemen durdurmuş arabayı koşa koşa yanlarına gitmiş, “tüh sizi ahlaksızlar reziller” diye başlamış kalaya ki erkeklerden biri “dur!” demiş; bildiğin gibi değil. Ben boğuluyordum derede bu arkadaş beni kurtardı. Eeeee demiş adam, boğulan adam böyle mi kurtarılır olsa olsa en fazla dudaklardan suni tenefüs yaparsın. “İşte demiş benden onu anlatmaya çalışıyordum “biz zaten öyle başladık!!!..” | |
|
---MEKANSIZ--- Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 546 Nerden : AnKaRa_ÇuBuK Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ. Kayıt tarihi : 14/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (60/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: KARIŞIK YAZILAR Cuma Haz. 06, 2008 12:55 pm | |
| hmm güselmiş tabi okuduğum yere kadar (gerisini bilmem) | |
|
Reİs Admin
Mesaj Sayısı : 491 Yaş : 35 Nerden : ßa$K€nT Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : <marquee><b><font font="" color="yellow" face="Bleeding Cowboys" size="5">єη вüуüк єƒєℓiк, єƒєη∂iℓiктiя.!.</font></marquee>
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (99/100) Aktiflik: (99/100)
| Konu: Geri: KARIŞIK YAZILAR Cuma Haz. 06, 2008 11:54 pm | |
| | |
|
can1905 Admin Adayı
Mesaj Sayısı : 293 Nerden : ankara Cinsiyeti.. : Ruh Hali.. : Takim : Personalized field : Kayıt tarihi : 12/05/08
KaRiZMaSı Rep Gücünüz: (20/100) Aktiflik: (75/100)
| Konu: Geri: KARIŞIK YAZILAR Paz Haz. 08, 2008 12:03 am | |
| | |
|