WwW.GenclikCluB.ZForum.Biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.GenclikCluB.ZForum.Biz

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt Olby_archagen@hotmail.comGiriş yap

SEVGİ MESAJLARI 14

2 posters
YazarMesaj
MeMoLi
Admin
Admin
MeMoLi

Cinsiyeti.. : SEVGİ MESAJLARI 14 Bay10bn1
Ruh Hali.. : SEVGİ MESAJLARI 14 Araniyor
Takim : SEVGİ MESAJLARI 14 7jbx8n36wileh5djkytumn6
Personalized field : <marquee><b><font font=\"\" color=\"deepskyblue\" face=\"Bleeding Cowboys\" size=\"3\">Bizimle Her Zaman Bir Adım ÖndNE İ,LNEİLETİYİM GERCEKTEN BİLMİYORUMesiniz</font></marquee>

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
SEVGİ MESAJLARI 14 Left_bar_bleue50/100SEVGİ MESAJLARI 14 Empty_bar_bleue  (50/100)
Aktiflik:
SEVGİ MESAJLARI 14 Left_bar_bleue60/100SEVGİ MESAJLARI 14 Empty_bar_bleue  (60/100)

SEVGİ MESAJLARI 14 Empty
MesajKonu: SEVGİ MESAJLARI 14   SEVGİ MESAJLARI 14 Icon_minitimePtsi Mayıs 12, 2008 9:30 am

Beklenmedik sevgilere evet deyiniz bekleyip de bulmayınca çok üzüleceksiniz...
Hayata bir öpücük attım o bana tokat vurdu
En güzel ses teneffüs zili sesidir
Aşk hissetmediğin hisleri hissettiğini hisset anda hissettiğin histir...
Benim bir köpeğim vardı beni severdi sayardı, benim bir sevgilim vardı köpeğim kadar olamadı...
İnsanlar hep bıraktıkları yere dönmek isterler ama bilmezler ki geri dönüldüğünde orası bırakıldığı gibi değildir artık!!
İnsanlar,bugün açıp yarın solan kırçiçeklerine benzerler.insanın hayatı ise ancak bir mevsimdir,gelir ve geçer,
Aşk öyle bir hastalıktır ki iki kişiyi birden yatağa düşürür...
Ben ben olduğumu sanan ben değilim aslında sen benim ben olduğumu sandığın ben değilim belkide ben yada sen biz değiliz
tanrı bana hayat verdi sen onu benden çaldın
Sevgiyi ve dostluğu bebeklerin kalbine yazmak isterdim onlsrls büyüyüp dünyayı sarsın diye.
Sevmek birbirine bakmak değil birlikte aynı yöne bakmaktır
Bir delinin seni öpmesine izin ver ama bir öpücüğün seni aptal ermesine asla
Kızlar basit şeylerden hoşlanır örneğin erkeklerden.
Hayatı akışına bıraktı:hayatta O'nu bıraktı.
Tutumlu adamdı ömründen de tasarruf yaptı. erken gitti.
O bir çocuktu,bende bir çocuktum ettik bir çocukluk oldu 3 çocuk
Onca sperm arasından birinci gel bir de yaşadığın şu hayata bak!
O şimdi komutan(sanırım hiç gelmeyecek)
Aşk bir turşu suyudur içenin midesi bulanır içmeyenin ağzı sulanır
Bir of çekerim karşıki dağ ağlar anam ağlar,yüreğim ağlar sen ağlar mısın hiç ağlar mısın be biriciğğiiimmm!!
Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmurun cama vurduğu soguk bir gecede yatagına&nbsp; uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğin herşey&nbsp; gercek olsun..
Duyduğum tum sarkılar sankı sana yazılmıs herkes senı anlatmıs sarkılarla sıırlerle butun anlattıkları yınede eksık kalmıs DENIZI TARIF ETMEK MUMKUN DEGIL NEHIRLERE
Hani uzaktaki yıldız parlak gelir ya insana;uzakta olduğun için tutkunum sana,hani en güsel aşklar imkansız gelir ya insana imkansız olduğun için tutkunum sana
Ah kadınlar biz onlarsız yapamayız onlarda ayakta işiyemezler
Doğarken niçin ağladığımı yaşadıkça anlıyorum
Aşk bi boktur sifonu çek kurtul!
Asla haraketsiz bir şeyi boşuna haraket ettirme
Gökyüzü güneş olsa da sensiz karanlıktayım.
Yaşamak sadece nefes almaksa şu aziz bedende can taşımaksa eninde sonunda toprak olmaksa ben böyle yaşamak istemiyorum
Seni sonsuza dek bekleyebilirim ama sonsuzlugun sonunda sen oldugun sürece...
Kim bir gün güneşin üzerine kar taneleriyle seni seviyorum yazarsa bilki o seni benden daha cok seviyordur.....!
Bilirim sen bir yıldızsın ve etrafında bir çok gezegen var ama unutma ki:ben de dünyayım yalnız BEN de hayat var...
Sana dünyanın en güzel varlığını vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Bir gün beni hatırlamak istersen kurumuş bir ağaca bak.çatlamış kabukları dudaklarım,dökülen yaprakları umutlarım,dökülen yaprakları göz yaşlarımdır,yinede...o ağacın kökü sen,gövdesi benim.
can1905
Admin Adayı
Admin Adayı
can1905

Cinsiyeti.. : SEVGİ MESAJLARI 14 Bay10bn1
Ruh Hali.. : SEVGİ MESAJLARI 14 Araniyor
Takim : SEVGİ MESAJLARI 14 7jbx8n36wileh5djkytumn6
Personalized field :

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
SEVGİ MESAJLARI 14 Left_bar_bleue20/100SEVGİ MESAJLARI 14 Empty_bar_bleue  (20/100)
Aktiflik:
SEVGİ MESAJLARI 14 Left_bar_bleue75/100SEVGİ MESAJLARI 14 Empty_bar_bleue  (75/100)

SEVGİ MESAJLARI 14 Empty
MesajKonu: Geri: SEVGİ MESAJLARI 14   SEVGİ MESAJLARI 14 Icon_minitimeC.tesi Haz. 07, 2008 4:26 am

güzeşmiş saolasın

SEVGİ MESAJLARI 14
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-