WwW.GenclikCluB.ZForum.Biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WwW.GenclikCluB.ZForum.Biz

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt Olby_archagen@hotmail.comGiriş yap

SEVGİ MESAJLARI 13

3 posters
YazarMesaj
MeMoLi
Admin
Admin
MeMoLi

Cinsiyeti.. : SEVGİ MESAJLARI 13 Bay10bn1
Ruh Hali.. : SEVGİ MESAJLARI 13 Araniyor
Takim : SEVGİ MESAJLARI 13 7jbx8n36wileh5djkytumn6
Personalized field : <marquee><b><font font=\"\" color=\"deepskyblue\" face=\"Bleeding Cowboys\" size=\"3\">Bizimle Her Zaman Bir Adım ÖndNE İ,LNEİLETİYİM GERCEKTEN BİLMİYORUMesiniz</font></marquee>

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
SEVGİ MESAJLARI 13 Left_bar_bleue50/100SEVGİ MESAJLARI 13 Empty_bar_bleue  (50/100)
Aktiflik:
SEVGİ MESAJLARI 13 Left_bar_bleue60/100SEVGİ MESAJLARI 13 Empty_bar_bleue  (60/100)

SEVGİ MESAJLARI 13 Empty
MesajKonu: SEVGİ MESAJLARI 13   SEVGİ MESAJLARI 13 Icon_minitimePtsi Mayıs 12, 2008 9:30 am

Bir gün dünyanın tüm güzelliklerinden vazgeçipte ölüme gitmek istersen yanıma gel de sana sensiz yasamanın ölüm olduğunu göstereyim...
SeNi SeNSiZ YaŞaMaK HaYaTıN BiR CiLVeSiDiR
içekler solabilir,yapraklar dökülebilir,seni herkes unutabilr ama ben asla
Taparsan tepilirsin tepersen tapılırsın
Ay geceyi benim seni sevdiğim kadar sevseydi dünya güneşe hasret kalırdı
Sigara ve alkol insanı yavaş yavaş öldürüyormuş.kimin acelesi var ki Smile
Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz
Hayatta bir daha hiç karşılaşmasak bile,biliyorum ki sana rastlamış olmam bile bir ömre bedel.
Ne zaman konuşamıyorum,gülemiyor da ağlıyorum işte o zaman sen yoksun
Eğer Birgün O hiç Ayrılmamacasına Sarıldığım Ölümle Uzaklara gİDERSEM,Yağmurlara EmanetsinYaĞmUr_YüReKLiM))
Aşık olmak hayal kurmak kadar kolay . unutmak hayalin gerçekleşmesi kadar zor
KAĞITLARDAN DAĞLAR YAPTIM MÜREKKEPTEN DENİZLER YAPTIM HER YERE ADINI YAZDIM HER YERE ADINI YAZINCA SENİ
SEVDİĞİMİ SANDIN BEN SENİ SEVMEDİM SANA TAPTIM
Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulamayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın ve tek başına yaşanamayacak kadar özeldir
Yarı durgun olmamlı deniz, ya durmalı ya kudurmalı, sapına kadar saplnmayacaksa hançer, kınında durmalı.Ve seven ölene kadar sevmeyecekse baştan unutmalı
Aşk büyük bir yatırımdır! Çocuklarda faizidir.
Yaşamın kaynağı sevgi ise,eğer sevgi bir tutku,tutku bir amaç,amaç bir şeyleri biri ile paylaşmaksa,paylaşmak aşk,aşk hatırlamaksa HEP AKLIMDASIN...
Tükenen askımın sonbaharında nasıl sevdalandım bilemedim kimbilir kapını kac defa caldım&nbsp; seni SEVDİĞİMİ söyleyemedim
AŞK İYİ BİRŞEY OLSAYDI DÜNYADAKİ İLK CİNAYET ONUN YÜZÜNDEN İŞLENMEZDİ.
BİR GÜN KARŞILAŞIRIZ SENLE CEHENNEMDE OZAMAN;ANLARSIN DEĞERİN KALBİMDE SEN KALP HIRSIZI OLARAK GİDERSİN ORAYA
BEN TANRIYI BIRAKIP SANA TAPTIM DİYE!!!
''İnşallah ol sen de böyle aşıl ol da bak birisine ben oldum da ne oldu sanki senin gibi birisine...!''
seni yıldızlara benzetiyorum birtanem;onlar kadar uzak,onlar kadar erişilmezsin... Aranızdaki tek fark;onlar milyonlarca sen birtanesin...
Ne zaman ''sağır'' bir ressam bir gülün kristal bir zemin üstüne düştüğünde çıkardığı sesi resmederse o zaman benim için değersiz olursun
Gravitation can not be held responsible for people falling in love
BİLİRİM SEN GÜNEŞSİN VE ETRAFINDA GEZEGENLER VAR AMA UNUTMA BENDE DÜNYAYIM SADECE BENDE HAYAT VAR SENİ
SEVİYORUM
Aşk bir elma şekerine benzer.Yersin yersin sonunda sana KAZIĞI kalır...
Ne zaman sağır bir ressam bir gülün kristal bir zemin üzerine düştüğünde çıkardığı sesi resmederse o zaman benim için değersiz olursun
Eğer bir ressam;Gülün yere düştüğü anki sesi tabloya dökebilirse işte o zaman seni unuturum....
Aşk seks gibidir, zevkte verir acıda.
DENİZLERDEN KAĞIT DALGALARDAN KALEM YAPTIM VE SENİ SEVDİĞİMİ YAZDIM BANA İNANDIN ÇÜNKÜ BEN SENİ SEVMEDİM
SANA TAPTIM..
Yaşamın kaynağı sevgi ise,eğer sevgi bir tutku,tutku bir amaç,amaç birşeyleri biri ile paylaşmaksa,paylaşmak aşk,aşk hatırlamaksa HEP AKLIMDASIN
Eğer beni bu sokakta, Bu şehirde ve bu dünyada bulamazsan bilki Gözlerinin daldığı yerdeyim
Seni seviyorum deniz gözlüm ama sana söyleyemiyorum sana aşkımı böyle itiraf edebiliyorum seni seviyorum
NE ZAMAN SAĞIR BİR RESSAM KRİSTAL ZEMİN ÜZERİNE DÜŞEN BİR GÜLÜN ÇIKARDIĞI SESİ ÇİZERSE BENİM SANA OLAN AŞKIM O
ZAMAN BİTER
Yagmuru sevdigini soyluyorsun yagmur yaginca kaciyorsun gunesi sevdigini soyluyorsun gunes cikinca kaciyorsun korkarim benide sevdigini soyluyorsun
Bu GünLer Kötü oLsa biLe..YaRınLar Hep GüzeL oLur DerLer..Peki Bu GünLer DünLerin YarınLarı DeĞiLmiYDi
Tanrım tümçiçeklerin solduğu öyle bir sonbahar gecesi al ki canımı vefasız yar koyacak tek bir gül bile bulamasın mezartaşıma...
Sana bir diyeceğim var;allahın sana vereceği en büyük bela mutluluk olsun sana vereceği en büyük ödül ise senin gönlünce olsun
Bulbulu altın kafese koymuslar zengın oldum demıs
Dal rüzgarı affetse bile kırılmıştır bir kere
Seni yaşamımın bütün solukları,gülüşleri ve gözyaşlarıyla seviyorum
Seni ne kadar seviyorum biliyormusun? söz veripte tutmadıgın günler kadar,beni beklettigin saniyeler kadar,bana sevgiyle bakmadıgın an kadar,uykularımı kaçırdıgın geceler kadar,sonunda anladım seninde beni ne kadar sevdigini zalim...
DÜNYAN ÖYLE BİR KARARSIN Kİ, SENİ AYDINLATAN TEK IŞIK GÖZLERİM OLSUN...
Gözlerimden akacak bir damla yaş zümrüt olsa,pırlanta olsa yinede ağlatmam seni!!!!
Ayrılıklar küçük sevgileri yok eder,büyük sevgileri kuvvetlendirir.Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi kuvvetlendirdiği gibi...
Ayrılmaz bır butunduk.Aglamasın gozlerımız derdık.Mazıye nasılda gulerdık.Şimdi ne oldu bıze arkadaş
Yanağındaki kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön yeter.çünkü ben o rüzgardayım...
Bir köpeğim vardı beni sever sayardı,bir sevgilim vardı onun kadar olamadı
Nefret edıyorum su erkeklerden benı goturmedıklerı yer kalmadı kumarhaneler okullar tuvaletlere hatta daha ılerı gıttıler benı yatak odalarına goturduler ateslaerıyleyaktılar
agızlarıyla emdıler su bembeyaz vucudumda yalanmadık yer bırakmadılar bılmem kı ne ıstıolar benım gıbı zavallı bır SİGARADAN!!!
Kırmızı karanfil peşinde koşanlar ayaklar altında ezilen papatyaların farkında bile olmaz;ve asla unutma o papatya seni hiç unutmaz
Beni terkedip gittiğin günkü halimi bir görseydin ; seni böyle seven birisi olduğu için kendinle gurur duyardın
Her zaman gül,hayata gülücük saç,herşeye gülerek bak,gülünç düşecek kadar çok gül. çünkü bu dünyada senin bir gülüşün için yaşayan biri var!!!
İnsan sevince sanki dagda inen inek gibi olurr sevme ki rahat yaşayasınn
SUSSAM DİLİM DAVACI OLUR DOKUNSAM İHANETLER ÜŞÜŞÜR TENİME TOPRAK DEDİM DE BİRGÜN KENDİME ÖLDÜRÜP BENİ BANA
GÖMDÜLER...
Solan gül ne zaman canlanırsa sana olan sevgim o zaman tükenecektir.
Ne kinim yatışacak ne de kaybettiklerimi geri getireceğim.dışarda düşman var derken sanırım en büyüğü bizi kemiriyormuş.HEYHAT!güneş yeniden doğacak...
Ne zamanki çöller deniz denizler çöl olursa, kayalarda nilüfer, çamlarda güller biterse, ay kararıp yemyeşil çimlerin üstüne düşerse, o zaman seni bırakıp başkasını seveceğim.
dünyadaki en iyi dostum geceler en büyük düşmanım ise gündüzler çünkü, sen geceleri düşlerimde benimsin gündüzleri gerçek hayatta ise elinsin...
Hayat Yaşamayı Mutluluk Gülümsemeyi Vefa Hatırlamayı Başarı Kazanmayı Dostluk Paylaşmayı Bilen İcin Vardır....
seni unutmak kadar zor olan birşey varsa o seni sevmemektir
-Seni nekadar sevdiğimi biliyormusun gökyüzünde ki yıldızları say,kainattaki canlıların parmaklarını say dünyadaki hayvanların dişlerini say,bunları yaparsan seni nekadar sevdiğimi anlarsın...
ben seni sevmeyi seviyorum, seni senden daha çok seviyorum
Öyle birini sev ki, sen onun için ölmeyi düşündüğüğnde,o senin için ölmüş olsun....
Gulu solana dek senı ölenedek sevecegım
Oooofff offf bır of ceksem karsıkı daglar aglar anam aglar yuregım aglar sen aglarmısın aglarmısın be bırıcıgım
Hayatta iki şeye önem veririm biri özgurlüğüm, digeri canım... özgürlüğüm için canımı senin için canımı veirim
KALBİMİ KIRMAK SUYA YAZI YAZMAK KADAR ZORDUR, DÜZELTMEK İSE GÜNEŞE DOKUNMAK KADAR . SEN SUYA YAZI YAZDIN,
ŞİMDİ DOĞACAK GÜNEŞİ BEKLE.
Her yer karlarla kapli olsada sana her zaman bir demet bahar cicegi getirecek biri vardir
Allah benim canımı bİr sonbahar akşamı alsınki
Vefasız yarim Mezarıma koyacak tek bir gül bile bulamasın...
Eller tuttuğunu,gözler gördüğünü,kalpler sevdiğini, asla unutmaz...
DÜŞÜNCELERLE KARŞILAŞINCA ZAYIFLAR KORKAR,APTALLAR KARŞI GELİR,AKILLILAR KARAR VERİR,USTALAR DA YÖNETİR
NE ZAMAN DENİZLER ÇÖL,ÇÖLLERDE DENİZ OLURSA,AY DOĞMAYI UNUTUP,GÜNEŞ ÇİMLERİN ÜZERİNE DÜŞERSE,KAYALAR
NİLÜFER,ÇAMLARDA GÜL AÇARSA,''BELKİ O ZAMAN SENİ UNUTUP BİR BAŞKASINI SEVERİM BİRTANEM
Herşey kötü biter öyle olmasaydı bitmezdi.
Elinde bir çiçek sevecek, sevmeyecek ulan eşşolu eşşek çiçek nerden bilecek
Çevreyi kurtarmak kimin görevi(aynaya bak)
Dünyadaki en büyük acı, eski mutlulukları hatırlamaktır.
Dünya yuvarlak,suyun kaldırma kuvveti var,ozon tabakası delik NE SAPIK BİR DÜNYADA YAŞIYORUZ!!!
Dünyada bir gülü sevdim bir de seni gülü sevdim dikeni battı seni sevdim g.....ün kalktı
Ne kadar ileri görüşlü olursan ol siste beş para etmez
Damlaya damlaya cepte para kalmaz
Eğer birgün geri dönersen kapıyı sert çal kulaklarım işitmiyor olabilir
Aşk;iki insan arasındaki, göz kıpırtısı ,dudak şıpırtısı ,karyola gıcırtısı ,çocuk zırıltısıdır...
Dünyanın en ağır şeyi boktur-Simpson bile on kaldaramadı-!Dünyanın en hafif şeyi sidiktik-poponuzdan düşer-!Dünyanın en keskin şeyi osuruktur-pantolonunuzu bile delmeden geçer-
Yaptığın iyilik kısa süre sonra görevin haline gelir!
Sağır bir ressam kristalin üzerine ne zaman resmini çizebilirse seni o zaman unuturum!
Erkekler limona benzer baktıkça ağzın sulanır yedikçe miden bulanır
Bir çiçek gibi solmak istemiyorsan hayata daha sıkı sarıl!
Sessizlik bazen en büyük gürültüdür
Bir gün tek başına,denizi yada doğayı dinle ,sana kendinle ilgili çok önemli&nbsp; açıklamalarda bulunaçaklar(Oğuz ve Berat)
O bana baktı ben ona baktım şimdi 3 çocuğa birden bakıyoruz...
Konyanın en akıllısı mevlanaydı oda döne döne öldü
Sabah yemek yemedim seni düşündüm ,öğle yemek yemedim seni düşündüm,akşam yemek yemedim seni düşündüm.gece uyuyamadım çünkü karnım aç
Batan güneşe üzülme çünki o doğacak yarınlar içindir
Güneş ağaç için, oyuncak çocuk için, çay şeker için ,sen benim içinsin
Bir sarkı soylenmedikce sarkı degildir. kalbinizdeki sevgi orda kalması icin varolmamıstır.sevgi baskasına verilmedikce sevgi degildir
Yasadıgım hıcbırseyden pısman degılım. Öfkem yasayamadıklarıma.
Damla,kendini tamamlayınca damlar!
İnsanların size karşı olmaları diye birşey yoktur.Onlar kendilerinden yanadırlar hepsi bu!!
Evet sayın seyirciler eurovision şarkı yarışmasında 16 yıl aradan sonra ilk defa bir Avrupa'lı 1. oldu!
Sakın girme diyorsun sen neden giriyorsun,merkezde olanları sen nereden biliyorsun?
ask kalbimi yakan volkan gibidir. en sevdigim tatlı kazandibidir!!
can1905
Admin Adayı
Admin Adayı
can1905

Ruh Hali.. : SEVGİ MESAJLARI 13 Araniyor
Personalized field :

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
SEVGİ MESAJLARI 13 Left_bar_bleue20/100SEVGİ MESAJLARI 13 Empty_bar_bleue  (20/100)
Aktiflik:
SEVGİ MESAJLARI 13 Left_bar_bleue75/100SEVGİ MESAJLARI 13 Empty_bar_bleue  (75/100)

SEVGİ MESAJLARI 13 Empty
MesajKonu: Geri: SEVGİ MESAJLARI 13   SEVGİ MESAJLARI 13 Icon_minitimeC.tesi Haz. 07, 2008 4:26 am

güzeşmiş saolasın
---MEKANSIZ---
Admin Adayı
Admin Adayı
---MEKANSIZ---

Ruh Hali.. : SEVGİ MESAJLARI 13 Stresli
Personalized field : HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZ.ZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZ.

KaRiZMaSı
Rep Gücünüz:
SEVGİ MESAJLARI 13 Left_bar_bleue60/100SEVGİ MESAJLARI 13 Empty_bar_bleue  (60/100)
Aktiflik:
SEVGİ MESAJLARI 13 Left_bar_bleue75/100SEVGİ MESAJLARI 13 Empty_bar_bleue  (75/100)

SEVGİ MESAJLARI 13 Empty
MesajKonu: Geri: SEVGİ MESAJLARI 13   SEVGİ MESAJLARI 13 Icon_minitimeC.tesi Haz. 14, 2008 1:10 pm

güsellllllllll

SEVGİ MESAJLARI 13
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-